Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopelles

KTO MI POMOZE????????

Polecane posty

Gość Hopelles

Mam 18lat(dokładnie skoncze w grudniu)i po ostatniej wpace z moja miesiaczka(spoźniala sie 6dni)bardzo sie wystraszyłam i doszłam do wnisku że chciałabym zacząć stosowac jakas antykoncepcje ale problem polega na tym że nie mam pojecia jaka??!! Na prezeratywach sie juz zawiodłam,myslałam o tabletkach ale słyszałam że po nich moje dziecko moze byc nie pełnosprawe noi obciązaja watrobe to tez chyba nie jest dobre a ja nie chce siebie i mojego ciała psuć w chory sposób przez to ze nie chce dziecka teraz.Dlatego prosze mi doradzić jaka antykoncepcja byłaby dla mnie dobra i zeby nie powodowała nie chcianych kompliwacji zarówno mnie jak i mojemu dziecku bo to dla mnie najwazniejsze

Gość qqqqq
wystarczy że wpiszesz w google hasło antykoncepcja i znajdziesz mnóstwo stron na ten temat

Albo pójdziesz do ginekologa :) nie ma się czego wstydzić.Skoro jest się wystarczająco dojrzałym na seks, to powinno się być równie dojrzałym, aby odwiedzić lekarza ginekologa i zabezpieczyć sie w odpowieni sposób. Jestem od niecałego roku mamą. Mam 25 lat,a tabletki antykoncepcyjne brałam parę lat i moje zdrowie jest bez zarzutu, jak również mojego dziecka. Teraz też biore tabletki :)

Gość DO EwELLA
nie jestem taka jak ci sie wydaje bo tak sie składa ze chodze do gina wiec nie pomyliłaś mamusiu!!!!!!! I mnie nie chodzi o to co powie gin bo przeciez nie raz czytałam ze da taka tabletke z ktora ma podpisany kontrakt itp. Wiec widze ze mnie nie zrozumiałaś ale wypowiadać sie i obrazać mnie mnie to mogłaś!!!!!!!! Ja pytam o opinie tutaj dziewczyn jakie one zazywaja i jakie sa tego skutki a nie ze wsydze sie isc do gina bo to niedorzeczne