Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałka10

JESTEM W CIĄŻY A MÓJ FACET CHCE MNIE RZUCIĆ I NIE CHCE DZIECKA!!

Polecane posty

Gość koszałka10

Dowiedziałam sie o tym tydzień temu. Fakt, nie było to planowane, ale trudno, stało się. Kiedy powiedziałam o tym mojemu facetowi myslałam że ucieszy sie ( zawsze lubił dzieci) ale on prostu wściekł sie. Zrobił mi karczemną awanturę ( jak by to była tylko moja wina) i powiedział ze na pewno sie ze mną nie ożeni a dziecko niech sobie sama wychowuję bo on ma inne plany co do siebie.I w ogóle ma mnie dość i!!Kończy studia i jedzie do Irlandii! Trzasnął drzwiami i nie kontaktował sie ze mna od tygodnia. Jesteśmy razem dwa lata ale nie spodziewałam się tego po nim. Jestem załamana totalnie..

Gość wspoczuje ci

Gość dffss
:(:(:(:( wspolczuje takiego dupka.....

dziewczynalat20 -ty to chyba nie wyjdziesz za mąż a nie ożenisz ;) moze facet zmieni jeszcze zdanie,przecież sama sobie tego dziecka nie zrobiłaś

.. może jeszcze ochłonie z tej furii i będzie jeszcze wszystko dobrze!! Nie martw się i wierz, że mu przejdzie! Przez 2 lata byliście razem.. to sporo czasu.. napewno przemyśli i wróci! Ściskam!!

Gość jak to wpadka
a moze specjalnie zaszłas by go na brzuch złapać?

współczuje ci.ale wiesz co z jednej strony lepiej byc samemu(przynajmniej ja tak uwazam,bo nie wesolo mam w zwiazku).oczywiscie jak masz poparcie ze strony rodziny.a mozna wiedziec ile masz lat?i twój facet(były?)

Gość na nago
dlatego lepiej niestety isc z facetem do łóżka jak już bedzie sie mialo 100% pewnosci ze to ten... a ile ona ma lat? bo zachowuje sie jak gowniarz

Gość na nago
on*

Gość ojejku..
tylko jak wcześniej sprawdzi cfaceta,niektore mowia ze sa ciazy 9i jak zostanie znaczy sie ze dobry ,ale ona naprawde jest w ciazy

w dobie 21 wieku jest tyle srodkow anty.. tak to jest jak sie nie łyka tabsow lub tylko przedstosunkiem 4 razy na miesiac:) Wiele kobiet łapie na ciąże. Wiedzą kiedy zajść i z kim:) Mówił, że lubi dzieci. I tak w to uwierzyłaś, że zaszłaś. To masz. Co chciałaś. Gorzej by cię zabolało gdybys nie była w ciązy a on by ci wywrzeszczał: Nie chce dzieci!!! Własnie jedna go tak złapała na ciąże. I juz nie chce dzeci. Ale czemu jej nie wywrzeszczał nie chce z toba dzieci bo po zachodziłas?

a co to za spr faceta? jestem w ciazy? i jak zostanie to ok. to zadno spr Moze został nie z miłosci do niej a z obowiazku z litosci, bo w ciazy ale głupie te baby. strasznie. nie wazne czy mnie kocha wazne ze bedzie ze mna chocby z musu- dla ciązy.

Gość xavierka
gdybys nie chciala zajsc w ciaze, nie zrobilabys tego...chcialas dzieciaka, to bedziesz go miala...

lepiej jak jest sie w ciazy spytac czy bedzie płacił. To jest spr faceta. Jak sie zachowa. Bedzie płacił czy ucieknie itp. a nie cyz zostanie ( stad wiele łapanek na ciąże bo ciąża = gwarancja, ze zostanie z nią. A jesli ona chce by byl jej to go łapie)

Gość Finszczyzna
Widze ze nie ktorym kultury brakuje. a autorce szczezre wspolczuje.mam pzyjaciolke co byla bardzo mloda jak wpadla-chlopak niby ok jakos damy rade i nagle znikl. ona sobie z tym sama nie poradzila i usunela. dodoam ze byla z tym "problemem" calkowicie sama-rodzenstwo ma wlasne rodziny i mieszka dosyc daleko, jej matka jak ona miala 15 lat sie powiesila a z ojcem zyla zle bo zle traktowal jej matke.i facet z ktorym byla 2 lata tez sie odwrocil. I to nie bylo z musu-z przypadku-gumka pekla;/ ehh WY ludzie tylko osoadzac potraficie :P

Gość Panie Tamit
pisze się XXI wiek, a nie "21 wiek". Nie nauczyli pana w podstawówce, czy też pan jej nie skończył?

lepiej nauczyc babe tabsy łykać:) cilest to tylko 35 zł. Hulanek mogła sobie odmowic i kupic tabsy a nie kłamała ze bierze. Zaufał bo w 201 i 2002 jak tyłka dawała to łykała. potem juz nie i zaszła. Czym skrzywdziła i wygryzła Zetke.

Gość na nago
nie rozumiem jak mozna po 2 latach wspolnego bycia nagle sie od kogos odwrocic... faceci to naprawde swinie

Gość na nago
Tamit nie gorączkuj sie tak bo i biorac pigulki mozna zajść w ciąże

Gość laska weź się w garść
mozesz czekać na niego, ale pomyśl jakim on będzie ojcem dla maluch po takich scenach... ja na twoim miejscu układałabym sobi eżycie od nowa bez niego... wiem ze łatwo mówić trudniej zrobić, no ale chyba lepiej dziecko wychowac samemu niż z palantem u boku!!!

jak sie bierze tabsy regularnie a nie tuz rzed sexem lub co 2 dzien to sie nie ma dziecka. Nie gadaj głupot. A tabsami sobie mozna manipulowac nie brac( tego nikt niwidzi czy bierze) i mowic brałam brałam. A fakty mowia za siebie. nie rozumiem jak mozna bronic takie suki?

Dasz radę kobitko!! I lepiej Ci będzie bez tego leszcza! :P Tylko musisz podać go o alimenty (a najpierw stwierdzić ojcostwo).

Gość na nago
Tamit nie bądź taki chamski, uważaj żebys kiedyś sam nie trafil na taką sukę :D

prawda kole wiem:) Wiec aby na taką suke nie trafic to trzeba nie ufac jej- ze bierze tabsy ma spirale. Skad wiesz ze bierze ze ma? na słowo? tylko gume na isnrument i tyle:) ja nie rozumiem z innymi na gume bo nie ufał.. a jej ze miała juz dzieciaka to zaufał i nie brał gumy ufał ze oan czysta- zadnych chorob siedzi i nie sexi sie. A ona dorby lachociąg:P zapewniam wie komu tylka nadstawiac Mam nadzieje ze kazdy wyciagne z tego wnioski. Nie ufa sie kobiecie, znajomej tym bardziej nawte jakby miała 100 dzieci;)

Gość bajaderka_
współczuję chłopaka.....ale teraz pozostaje tobie liczyć na siebie.....nie czekaj na niego....wróci to wróci a jak nie to się jeszcze bardziej nie zawiedziesz....///Myślę ze lepiej być samej niż chłopak miałby być w związku z musu i wypominać Ci to kiedyś.....Rozpocznij nowy rodział w swoim życiu - nosisz w sobie małą istotkę.....

Gość bajaderka_
Tamit...........(!!!!) Jak mozesz tak mówić! Nie zwalaj całej odpowiedzialności na kobiety!!!! Albo jestes dorosły i odpowiadasz za swoje czyny albo jestes dupkiem i wszystko zrzucasz na innych! Zastanów sie - myślenie nie boli

Gość los w waszych rekach
DZiewczyny,kobiety Wy sobie same taki los tworzycie.Jezeli nie jestescie pewne ,ze chłopak,mezczyzna chce z Wami utworzyc rodzine to zapobiegajcie ciazy a nie wpadajcie>Madra kobieta nie oglada sie na mezczyzne aby to on zadbał aby nie wpasc,tylko sama zapobiega ciazy.Badzcie egoistakmi,myslcie o sobie.Mam meza i jedno dziecko i to On po 3 latach naszej znajomosci prosił abym zaszła w ciaze.Zgodziłam sie ,ur.dziecko,jedno ,bo wiecej nie chce.Maz chciałby i czuje,ze gdybym sama dobrze sie nie zabezpieczyła to miałabym juz drugie dziecko.Zapobigajcie caizy a nie płączcie po fakcie

jesli kobieta zobowiązuje sie zabezpieczac to ponosi wieksza odpowiedzialnosc. Nikt nie bedzie stał nad nią i mówił wez tabletke! teraz co mądrzejsza to nastawia sobie komorke ktora daje sygnal ze czas wziac tabsy!!

Gość bajaderka_
ok ale zaden srodek antykoncepcyjny nie daje 100% pewności. Sa różne sytuacje i może się zdażyć ze jednak kobieta zajdzie w ciążę (mimo iz się zabezpieczała) a wydaje mi sie ze jeżeli jest się z kimś kilka lat to można wymagac pewnej odpowiedzialności od siebie nawzajem ( nie tylko jednostronnie).