Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałka10

JESTEM W CIĄŻY A MÓJ FACET CHCE MNIE RZUCIĆ I NIE CHCE DZIECKA!!

Polecane posty

dobrze uzytkowany srodek anty taki jak guma, spirla i tabsy daje 100% najpewnijze sa tabsy, ale trzeba je brac. A wiele bab nie bierze albo zapomina(czasem specjalnie)

Gość lula61
niestety Tamit, mimo wrodzonej wredności i braku empatii, ma rację. Mamy XXI wiek, i przy takiej dostępności środków antykoncepcyjnych wpadka jest rodzajem manipulacji dokonywanej na związku aby zmusić faceta do deklaracji, obawiam sie, ze nie wszyscy faceci pojmują tą subtelną aluzję, tak jak przyszłe mamusie zyczyłyby sobie

No cóż, wpaść można zawsze (zabezpieczając się również), niestety faceci myślą chujem, wydupczyć tak, ale ponieść odpowiedzialność to już nie. KAŻDY STOSUNEK NIESIE RYZYKO CIĄŻY! Uświadom to sobie Tamit! Dlatego wg. mnie seks powinien się wiązać z miłością. Autorka topiku zapewne kocha swojego partnera (jest zdolna do miłości więc pewnie pokocha też dziecko) natomiast ten dupek myśli tylko o sobie i swoich przyjemnościach, nie jest zdolny do wyższych uczuć... no ale alimenty i tak będzie musiał płacić. I dobrze, nie zwalajmy całego obowiązku wychowawczego na kobiety (nie dość, że mają brać tabsy które nie koniecznie są dobre dla zdrowia, to jeszcze muszą znosić takich nadętych jeb.ak.ów :P ). Na szczęście mamy XXI wiek... :D apropo ciekawe ilu mężczyzn zdecyduje się na tabletke anty dla nich, kiedy ta już zostanie opracowana? ;)

Gość koszałka10
Nie zawsze tak jest, że można zaplanować wszystko w 100 %. Ja myślałam, ze mam dni niepłodne ( tak sobie wyliczyłam), niestety natura spłatała mi figla..no i stało się. Myślałam, że mam odpowiedzialnego faceta, na którego mogę liczyć. Wierzyłam ( o naiwności) że bedzie zawsze ze mnąna dobre i złe. Jakże sie przeliczyłam sie. Okazał sie podłym, małym egoistą, myślącym wyłącznie o sobie!! Dlatego to tak boli, tak bardzo boli. Świadomość, że osoba, którą kochałaś najbardziej na świecie może tak cie zranić

Gość bajaderka_
oj Tamit.......daj spokój z tymi tabsami....... Zaraz jak dziewczyna zajdzie w ciaże to chciała złapać chlopaka:) czy wy nie macie zbyt dużego mniemania o sobie?? jakos nie uśmiecha mi sie zachodzic w ciążę dla faceta który mnie nie chce a którego chciałabym zatrzymać. No ale lepiej miec czasem za wysokie mniemanie o sobie niż za niskie:)) (ale tylko czasami)

Gość los w waszych rekach
koszałka10 a ile lat jestescie ze soba?

Rozpoczynajac wspołzycie seksualne kazda para powinna porozmawiac na temat ciazy czy to tej upragnionej czy niechcianej.Mnie nie szkoda dziewczyn,kobiet ktore wpadaja w niechciana ciaze ,bo w szczegolnosci wpadaj kobiety ktore w ogole sie nie zabezpieczaja lub robia to nieumijetnie.A potem jest płacz i oskarazanie faceta.Jestem kobieta ale mysle,ze jezeli kobiecie zalezy na własnym szczesciu to tak sie zabezpieczy umiejetnie,ze dopiero mezczyzna zacznie wspominac o dziecku i wtedy kobieta bedzie miała pewnosc,ze jej partner dorosł do ojcostwa.

A mi żal tych tępych j.e.b.a.k.ó.w którzy nie mówią swoim kobietom, że są z nimi tylko dla seksu a potem męczą się ze spłatą alimentów :P (mam nadzieję, że pojeliście tą ironię ;) ).

Ja tam rozumiem nature meska.Facet jak to facet,seks mu w głowie a,le kobieta,ze taka głupia jest,ze daje sobie zmajstrowa cdziecko to zakrawa na ironie.

czasem miłość zaślepia zdrowy rozsądek... bywa ;) ale za dziecko wg. prawa polskiego odpowiedzialność ponoszą oboje rodzice!

Miłosc ,miloscia.Ale jak para ze soba chodzi krotko ,nieraz bywa ,ze niecały rok toz to głupota ze str.kobiety wpadac.

facet jak dizie do łozka ze znajomą nie mysli o dzieciach z nią. proste jak drut to baby sa niedorosłe ze łapia na dzieci. Spie znim- mysli sobie taka jedna- a zatem bedzie moj! mowil cos o dzieciach to bedzie je miec! mowil, ale nie mowil ze z nia chce miec te dzieci itp. to jeszcze raz potwierdza ze nie mozna ufac babom z ktorymi sie spi oni dla sexu one dla kasy, wtykow, pracy, aby zabic nude, dla sexu itd.

Tamit nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna ,ale ja jestem kobieta i popieram Cie w zupełnosci

jak facet wkłada do zabezpieczonej dzieci nie ma. Ma to przyklad po 25 kobietach z ktorymi sypiał. ta jedna felerna z ktora spał w przerwwach co rok, złapała go i tyle. I nie ma co ja bronic. prawda jets gorzka, ale warto ja mowic:)

Ale z was jełopy, nie umiecie czytać ze zrozumieniem?! Dziewczyna chodziła z chłopakiem 2 lata! No wybaczcie, ale wg. mnie to już poważny związek. To nie była znajoma tylko jego dziewczyna! Kobiety zwykle nie zachodzą w ciąże z przygodnymi dupkami na jedną noc tylko ze stałymi partnerami którzy okazują się zidiociałymi chujami bez wyobraźni mamiącymi oczy pięknymi słówkami (\"i love you, i love you, i love you\") a w chwili która wymaga odpowiedzialności zmywają się dupczyć inną.

Gość WYC MI SIĘ CHCE
jestem w 3 tygodniu ciąży moj ukochany od 2 lat mieszka w Angli nie jestesmy parą ciąży nie planowałam postanowiłam mu nic nie mówic zresztą do tej pory sie nie odezwał.

poza tym autorka nie zaszła w ciąże celowo, to był przypadek (nawet jeśli nie zabezpieczała się sumiennie - może myślała, że jej to nie spotka? za głupotę oboje powinni zapłacić - facet również! ale on... jak prawie każdy facet umywa rączki). ja osobiście nie chciałabym łapać faceta na dziecko (takiego który mnie nie kocha, znamy się krótko a nasz \"związek\" jest niezobowiązujący i opiera sie tylko na seksie, autorka topiku też pewnie nie... wydaje mi się, że jej chłopak naświetlił jej zupełnie inny obraz siebie samego (po to aby ją wykorzystywać), a okazał się zwykłym r.u.c.h.a.c.z.e.m :P żal mi autorki, ale wierzę, że sobie poradzi (jeśli podejdzie do sprawy praktycznie).

Gość WYC MI SIĘ CHCE
tup-tup-tup co jakis czas przyjezdzał w odwiedziny

Gość WYC MI SIĘ CHCE
związek na odległosc

hmmm... i tak poprostu odwiedził cię i zaszłaś? :P ok... zarza się, powinnaś mu o tym powiedzieć, bo to również jego dziecko, ale ostateczna decyzja i tak należy do ciebie.

Do koszałka 10 Współczuję Ci naprawde. Wiem,że jest Ci na pewno ciężko, ale z drugiej strony to dobrze, że teraz wyszło szydło z worka, jaki on jest naprawdę. Okazał się zwykłym nieodpowiedzialnym dupkiem i wierz mi, że po pewnym czasie będziesz się cieszyć, że z nim nie jesteś. Jak człowiek ma się wiązać z kimś nieodpowiednim tylko ze względu na dziecko, to potem się tylko męczy. Sama wiem po sobie.Ale czlowiek uczy się na własnych błędach. Głowa do góry!Zobaczysz, że wszystko się jakoś ułozy i za jakiś czas zrozumiesz, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) Nie przejmuj się opiniami co niektorych na tym forum, bo oni zamiast dodać otuchy, potrafią tylko krytykować, jakby sami nigdy w życiu nie popełniali błędów. Pozdrawiam, 3maj się!!!

Gość WYC MI SIĘ CHCE
przed jego wyjazdem byliśmy parą pózniej to przeszło bardziej w znajomosc ja go kocham ale zrobiłam najgorszy błąd mojego życia..jestem pustą głupią idiotką!!!

Gość jestes idoitką
i bedzie kolejna samotna mamusia w kraju, jaka to radosc ze masz dziudziusia pod sercem wiec nie wyj, jak rozkładałas nogi przed kolesiem co cie tylko ruchał a nie kochał

Gość WYC MI SIĘ CHCE
dzięki za wsparcie

Gość jestes idoitką
ależ prosze:) a teraz rusz dupe pracy szukac, musisz zarobic na dziecko a nie czekac az ktos ci da

Gość WYC MI SIĘ CHCE
musze Cię zmartwic mam bardzo dobrą prace:)i licze tylko na siebie a dziecko utrzymam bo mam pozycje:) kasa to najmniejszy problem

Gość jestes idoitką
no to super