Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 jestem zmeczona, zniechęcona i podkurwiona chwilowo robię na dwóch etatach jeszcze daję radę ale nie wiem... jakoś brak mi zapału wszyscy wyjechali... a ja może w sierpniu :O a moze i nie weźcie mnie jakos pocieszcie, czy coś... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale na kafe Napisano Lipiec 11, 2007 i tak masz czas cały dzięń urzedować...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiście. Napisano Lipiec 11, 2007 przytulam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest zart Napisano Lipiec 11, 2007 cały czas na kafe - kiedy masz czas na prace to ja nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 kafe to moja odskocznia :D tak jak dobra książka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jurajska. Napisano Lipiec 11, 2007 czy to prawda, ze pracujesz na kasie w tesco?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leonora 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Potrzebujesz urlopu by ktoś ciebie zgwałcił, czy żebyś ty zgwałciła kogoś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Lusia, zacznij skreślać dni to szybciej minie i bierz urlop w sierpniu, nie ma głupich. Należy Ci się, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leonora 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Lusia, a możesz chcesz zamordować kogoś na tle seksualnym? Albo być zamordowana? Jeśli tak, to mój brat służy pomocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 :D tu zawsze mogę liczyć na poprawę humoru myślicie że w sierpniu będzie lepsza pogoda? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leonora 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Ja mam nadzieje, ze sierpień będzie zminy i deszczowy, mam już dość piegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leonora 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Ej, a czemu nikt nie wiwatuje, że wróciłam na forum :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 leonoro:D:D tak się cieszę z Twojego powrotu ;) rudzielcu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Lipiec 11, 2007 pociesz się jak jak wszyscy wrócą z urlopu i będą musieli zapieprzać, Ty będziesz leżeć w cieniu i pić zimne piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 o yeah... cudowna perspektywa... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 zasłodziłam się batonem to na depreche :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidodido 0 Napisano Lipiec 11, 2007 na gwałt ..bedzesz kogoś głałcić na tym urlopie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 też... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzuć te robote i pod namiot Napisano Lipiec 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjnm 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Lusi ja wiem to wszytsko przez to, że Twój wyjechał...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2007 no... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach