Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jeszcze/

mam 30lat i nigdy nie pracowałam

Polecane posty

Gość kjkje
``się juz sporo nie ma niżu demograficznego`` Mylisz sie .DZieci rodzi sie wiecej poniewaz wziął sie za to wyż z lat 80 -84 i jest to sytuacja chwilowa.

Gość kjkje
jak za robienie dzieci wezma sie pozniejsze roczniki to i niż będzie .

Gość w białym staniku
kurczę dobrze masz :o tez bym chciala, żeby mnie facet utrzymywal :)

Gość gdrehrt
ja też mam 30 lat męża dziecko i 9 lat pracy,rany chyba bym oszalała w domu...

Gość bo może nie wszystkich stać na
te dzieci? ;) no ale odbiegamy od tematu ;) jak im obojgu z tym dobrze, to ich sprawa. Gorzej, gdy mąż znajdzie taką, która pracuje.... :o

Gość ja też niewiele pracowałam
pokraka,a kto się użala? czytasz coś,co nie zostało napisane :o współczuję Ci z powodu kłopotów ze zdrowiem,ale nie tylko Ty je masz...po co ta napastliwość? ktoś zadał pytanieczy są ludzie,którzy nie pracowali... tak są,jedni,bo ktoś ich utrzymuje i nie czują potrzeby oraz tacy,którzy z różnych powodów nie mogli podjąć pracy...

Gość np z powodu fobii społecznej
i niskiego pczucia własnej wartości :o

Gość w białym staniku
ja też mam fobię spoleczną i nie wiem czy dam radę znaleźć sobie jakąs prace po studiach. dlatego przydałby się bogaty mąż :p

Gość kjkje
ja też mam fobię spoleczną i nie wiem czy dam radę znaleźć sobie jakąs prace po studiach. dlatego przydałby się bogaty mąż a wychodzisz na dwor ?Do sklepu ?Jesli masz odwage ,to fobia ciebie nie dotyczy.

Gość ja ona xxxxxxxxx
mam wiele kolezanek,ktore nigdy nie pracowaly a maja 25-34 lata,w dzisiejszych czasach to normalne,chyba ze ktos mieszka w duzym miescie to nie rozumiem jak mozna nie znalezc pracy,u mnie w miasteczku jest ogromne bezrobocie,nie ma zakladow pracy jest jedna firma i tyle,bardzo duzo osob nie pracuje nawet po 20 roku zycia...wiec nie jest tu tak ze ktos nie chce pracowac,chce ale nie ma gdzie!!!trzeba wyjezdzac albo wegetowac i tyle...ja mam prace na umowe zlecenie i tez nie wiem ile ta firma jeszcze pociagnie,

Gość ja ona xxxxxxxxx
dodam jeszcze ze nie wierze w te przyszle emerytury,same kanty i tyle,ludzie pracowali kiedys po 40 lat i pracy bylo pelno i maja 500 zl emerytury wiec teraz gdzie pracy brak kto bedzie te emerytury wyplacal????nie wierze ze wogole beda,wyzysk i tyle,praca jest ale za 600-1000 zl,bez umowy,ech juz brak mi slow

Gość w białym staniku
"wychodzisz na dwor ?Do sklepu ?Jesli masz odwage ,to fobia ciebie nie dotyczy." Niestety ale fobia mnie na pewno dotyczy ale nie ma sensu teraz wypisywac multum objawów tej choroby jakie mam... no chociażby boję się poprosić o coś w sklepie, odebrac telefon czy np. ogolnie gadać z ludźmi :)

Gość kjkje
jak ma fobie spoleczna to moze nie pracowac.

Gość kjkje
tylko ,ze niestety za fobie nie dostaje sie nic od panstwa jak w przypadku innych chorób,a w koncu to jest bardzo powazne schorzenie, ciezsze niz niedowlad

Gość w białym staniku
ale mimo tej fobii bede probowala sobie znaleźc cos po studiach, najelpeij bym sie czula chyba jako programista... maly kontakt z ludzmi, spokojna praca przed kompem... cos dla mnie

Gość nefero
no to niezle, pewnie masz bogatego meza:) no zebys tylko nie zgredziala i sfiksowala, czasem warto sie czyms zajac:) --- konkursaxe.pl