Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fircykkkkkk

powiedzmy sobie szczerze kazda dziewczyna nawet ta brzydka chce miec faceta

Polecane posty

Gość ona-taka-jak-ty
To jaki jesteś?...

Gość ona-taka-jak-ty
No popisz się;)...ja juz pokazałam swoje oblicze;)

popisuja to sie chlopcy w piaskownicy.. no Ty jeszcze nic nie zareprezentowalas.. po za pustymi slowami bez wartosci...

Gość p. Justynaaaa
Skąd wiem, Andy? Ano z obserwacji. :)

Gość ona-taka-jak-ty
To były feministyczne opinie na temat poniżający kobiety...a tak na marginesie;)...mimo feministycznej natury jestem w 2-letnim związku i doskonale wiem co to uczucia;)Moj facet jest najcudowniejszy na swiecie i w zyciu nie zamienilabym go na nikogo innego....

Gość w białym staniku
Oj to prawda, każda dziewczyna marzy o swoim księciu z bajki :) ❤️

stańczyk weź już daj sobie na wstrzymanie bo to z tym wzrostem nudne sie robi !!!!! jeśli ty wybierasz kobiety wg figury i sam mowisz ze chcesz ladna dziewczyne to dlaczego dziwisz sie ze one wybieraja po wzroscie bo KARŁÓW nie chca ???? ty mozesz a one nie ???

a czy ja muszę mieć kobietę? bez kobiety też można żyć :-) a zresztą kobieta to tylko zwykły kawałek mięsa który od czasu do czasu można przeruchać i nic więcej kobiety nadają się tylko do dawania dupy, rodzenia dzieci i w sumie tyle. ugotować, uprać, wyprasować mogę sobie sam, bez łaski jakiejś głupiej cipeczki :-) bez kobiety można się obejść tak samo jak bez papierosów czy zielonych majtek :-D

Gość wisienka9
Powiedzmy sobie szczerze, kazdy chlopak, nawet ten brzydki chce miec dziewczyne

Gość p. Justynaaaa
Dziwne masz poglądy, Prosiaczku. To życzę Ci, żeby Twoje życzenie spełniło się i abyś do końca życia nie znalazł kobiety. ;)

nie znaleźć może tylko ten, kto szuka a ja nie szukam, gdyż nie jest mi potrzebny do szczęścia zwykły kawałek mięsa teraz o wiele bardziej od kobiety wolałbym duże pieniądze, za które mógłbym sobie trochę pojeździć po świecie i pozwiedzać ciekawe miejsca :-)

Gość podschywatsch_boski
wyznam wam, podstarzałe rury, że jestem młodym i przystojnym chłopcem, za młodym jeszcze, żeby brać kobiety na poważnie - nie w głowie mi zakładanie rodziny i jakieś związki... ale do rzeczy - nigdy jeszcze nie musiałem podrywać dziewczyn - same się do mnie kleją:classic_cool: tak, tak, niektórzy mężczyźni mają tak, że wszystkie laski do nich lgną:classic_cool: więc nie chwalcie się, jakie to jesteście niezależne i możecie mieć facetów jakich zechcecie, bo zawsze znajdzie się taki facet, przed którym to wy bedziecie płaszczyć się na kolanach, żeby was zauważył:D:D