Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambA345656777

MAM PROBLEM?

Polecane posty

Gość mambA345656777

chodzi o to ze spotykam sie z facetem od roku i wszytsko bylo by ok gdyby nie to ze jest rozwodnikiem. gdy sie moj ojciec o tym dowiedział z tego co zaobserwowałam nie akceptuje go? mam 26 lat i mieszkam z rodzicami. mam wrazenie ze traktuja mnie jak male dziecko, cokolwiek chce zrobic czy gdzies jechac musze sie ich pytac o pozwolenie bo jak nie to jest wielka afera.czuje sie z tego powodu bezsilna, teraz chcemy jechac z partnerem w piatek nad morze i nawet boje sie im powiedziec bo wiem jaka bedzie gadka.........normalnie plakac mi siew chce. nie chce stracic partnera bo rodzice go nie akceptuja i nie chce byc w zlych stosunkach z rodzicami.............nie wiem co mam juz robic!!

Gość czekac i czekac
porozmawiac z nimi na spokojnie. Facet rozwodnik, to jeszcze nie katastrofa. Moj tez jest rozwodnikiem, ale nie informowalam o tym moich rodzicow ;) Pewnie musza sie do niego przekonac, przeciez chca dla ciebie jak najlepiej. Jak to rodzice. Mysle, ze jesli z czasem zauwaza, ze jestes z nim szczesliwa, to go zaakceptuja :)

Gość mambA345656777
ale takie relacje mnie zalamuja. gdy przez przypadek uslyszalam rozmowe mojego ojca do matki......niech poszuka sobielepszego, nie podoba mi sie on za rzadko przyjezdza......poprostu zrobilo mi sie smutno ze nie akceptuja mojego wyboru. a przyjezdza rzadko bo taka ma prace.

ale przewal ja mam 17 lat a moge isc prawie wszedzie gdzie chce :) a ty tak naprawde powinnas juz dawno z domu wyfrunac :) ty masz juz swoj wiek ze nie musisz sie z wszystkiego tlumaczyc rodzicom

Gość mambA345656777
w tym problem ze oni tego nie rozumieja. ja im mowie ze jestem dorosla i sama zdecyduje o swoim zyciu i wtedy zaczyna sie ich gadanie..........

to powiedz ze nie bedziesz tego sluchac bo sama wiesz co dla ciebie dobre a nikt cie na sile nie uszczesliwi a oni na pewno nie skoro robia tobie na przekor

Gość mambA345656777
zawsze powtarzaja ze chce dla mnie dobrze tylko ze ja zle wybieram.....

ale to jednak TY wybierasz i nikt za ciebie nie moze tego zrobic... A ty tez nie mozesz pozwalac na to zeby ingerowali w twoje zycie

Gość monix1234
wiem ze to moje decyzje i ja bede ponosic tego konsekwencje ale zle sie czuje w domu gdzie masz wrazenie ze cokolwiek nie zrobie to jest zle

teraz juz jestes pod tym nikiem?? No wiesz ale tak naprawde masz 26 lat i nie powinno juz byc ciebie w domu pod ich skrzydlami...

Gość mambA345656777
wiem, ale w tym problem ze to niby moj dom bo to rodzice go mi zapisali. ale i tak nie chce juz w nim mieszkac.......chce byc z dala od nich.

Gość mambA345656777
chyba tak. tylko ze jak powiedzilam mamie ze sie wyprowadzam ze z moim partnerem zamierzamy kupic sobie mieszkanie lub postawic dom w jego miejscowosci. to oczywiscie problem czemu nie tu tylko tak daleko(bo moj chłopak mieszka ode mnie 300km). nic im sie nie podoba

jedynym logicznym wyjsciem dla ciebie bd wyprowadzenie sie od rodzicow. bo inaczej oni nadal bd cie traktowac jak swoja mala kochana coreczke. musisz im udowodnic to ze juz nie jestes mala kochana coreczka tylko dorosla osoba ktora sama potrafi podejmowac decyzje i wie co jest dla ciebie dobre a co zle;)

tak naprawde oni nie maja nic dogadania.musielei liczyc sie z tym ze sie predzej czy pozniej wyprowadzisz.A ja uwazam ze nawet jakbys sie teraz wyprowadzila to i tak jest to POZNIEJ

ja mam 17 lat a moj facet 22 i za misiac w moje urodziny jade z nim pod namiot nad morze i jakos mnie rodzice chca puscic z nim pod ten namiot. nie jestem typem dziewczyn ktore zawsze i wszedzie obojetnie z jakim chlopakiem... dodam ze jestem dziewica i oni nie musza sie o to martwic ze juz nia nie bedejak wroce po tym biwaku kilkudniowym i ufaja mi

Gość mambA345656777
dla nich problem stanowi to ze jest rozwodnikiem i ze ma dzieci z tego malzenstwa...............ze to jest zly wybor

Gość mambA345656777
nie wiem nie potrafie ich zrozumiec.............rodzice powinni jeszcze mnie wspierac a nie dolowac ale niestety takie moje zycie

Gość mambA345656777
chyba takie wlasnie rozwiazanie bedzie najodpowiedniejsze

no powinnas to juz dawno zrobic i sie nie zastanawiac bo inaczej zawsze beda \"wchodzic swoimi brudnymi buciorami\" do twojego zycia

Gość Tra la la szuba duba
Ty im nie mow ze jestes dorosla tylko pokaz ze jestes dorosla, tak na prawde to "winy" troche w rodzicach i w Tobie...sluchaj, najwyzszy czas zebys sie wyprowadzila...