Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

jak zrzucic 1 cm z biustu w 3 dni

Polecane posty

no i klops. w zyciu nie pomyslalabym, ze bede miala taki problem. biore tabletki antykocepcyjne i myslalam, ze problem mnie nie dotyczy. zwezilam sukienke, wesele w sobote a sukienka dzisiaj okazala sie przyciasna. nie bardzo ciasna ale okres za jakis tydzien i raczej mi nie ubedzie a do soboty moge sie w ogole nie zapiac. co wiec robic? macie jakies rady jak sie odwodnic i co zrobic, zeby zaszla opuchlizna? dodam ze poszerzanie sukienki nie wchodzi w gre bo nie ma z czego :/

na odwodnienie furosemid mozesz wziąć ale nie mozna z nim przeginać bo potas wypłukuje i mogą wystąpić skurcze w łydce,rece itp.

a ten furosemind jest na recepte czy bez? bylam w aptece i do wyboru babka, dobra znajoma, dala mi urosan, urosept i femisen czy cos takiego. z tym, ze ostatnie trzeba pobrac dluzszy czas. wiec wlasnie nie wiem. potrzena mi ciut ciut zeby czu cis komfortowo albo moze stanick splaszczajacy biust? wszedzie lezy elegancko ale ...

niestety jest na recepte ale ubywa po nim ok. 3 kg wody z organizmu. To silny lek stosowany np. przy obrzekach. Ja raz musiałam go wziąć i wysikałam 3 litry. Ps. to tylko jednorazowy pomysł, nie potraktujcie tego jako sposób zrzucenia wagi!!! Wysikuje sie kilogramy wody nie tłuszczu! Musiałam to dodać bo widziałam ostatnio, ze ktoś tam przez tasiemczyce myślał by się odchudzać, więc różne pomysły mogą przyjść ludziom do głowy ;) Lady w staniku takim możesz sie źle czuć. Masz sukienke z gorsetem??

Gość oddaj ten cm mi

ja chetnie bym i z 5 oddala. mam duzy biust i jak na zlosc jak juz puchne to idzie mi z biust wlasnie. sukienke mam bez gorsetu ale dopasowana bardzo. nic a nic sie nie rozciaga. nie mam jakiegos strasznego obrzeku ale wiadomo, przy takiej wadze to nawet i jeden kilogram do przodu to ma znaczenie. troche kurcze nie przewidzialam, ze zwezilam sukienke przed obrona jak malo jadlam i pwnie troche schudlam a teraz nie wiem co robic. a te 3 kilo to w jeden dzien?

Lady - czytam Cię często - ja biustu nie mam prawie wcale :o Eh żeby tak wszyscy byli równo podzieleni.........

w ok. 8 godzin. Nie radzę po nim wychodzić gdzieś gdzie nie ma toalety. Po godzinie od wzięcia latasz co 20 min i siuuuuuuuuusiasz :D

Julita jaka dietę stosowałaś, ze tak ładnie schudłaś??

ja chetnie zamienilabymsie na maly zgrabny biuscik B. mam wielkie D i jest mie z tym okropnie. schudlam ale bluzka na guziki to dla mnie rzecz srednio dostepna. wiekszosc rozchodzi sie w biuscie, jest szyta na raczej plaskie osoby. sukienke musialam kipuc numer wieksza, zeby pasowala wlasniew biuscie i niesc do krawcowej zeby zwezila. a teraz taki klops.

sudoku - na początku duuuużo mniej jedzenia, później całkowite odstawienie węglowodanów, zegarowa i tak ciągnę do dziś ale teraz liczę kalorie. Grzeszę czasem kebabem ale tylko mięsko+surówka bez frytek - inaczej bym sfiksowała od tych diet :o

Biust zawsze miałam mały teraz to jakieś A?? W garści się mieszczą, i nic nie poradzę :o

Julita a mniej więcej ile kalorii dziennie zjadasz?? Ja teraz na tysiacu jestem (od dzis :P) i co dziennie cwicze od 2 tygodni. Chciałabym zrzucić jeszcze ok. 3 kg. i oczywiście utrzymać wagę. Lady mam ten sam problem. Miska D, pod biustem 75. teraz troszke mi zmalał na kopenhaskiej 1,5 cm ale u mnei duze biusty są rodzinne ;) A propos sukienki to miałam ten sam problem dlatego kupiłam osobno spódnice i osobno do niej gorset bo w 1 cześciową nie dało rady się zmieścić by była ładnie dopasowana do ciała i była odpowiadnia w biuście.

lady - spróbuj, a może akurat?? Ja zjadam 500-1000kcal, zależy od dnia, dziś np nie całe 500 :) Ćwiczę na stepperze ale nie regularnie. Ile ważysz sudoku??

po kopenhaskiej schudłam 3,5 kg przez tydzień. Teraz ważę 57 kg. Przy 54 kg czuję się najlepiej. chciałabym to osiągnąć i utrzymać. Może jakies rady ? ;)

aha kopenhaską przerwałam dokładnie po tygodniu. Nie dlatego, ze nei mogłam wytrzymać tylko dlatego, ze znudziło mi sie znów jedzenie tego samego :o

ja nie wiem czy ja w dwa dni cos schudne, nabralam wody i nie wiem co robic. wypilam ten urosept i cholrestwo gorzkie strasznie ale sie poswiecie. na wzelkie wypadek przerzuce sie na warzywa i miesko do soboty, z malych ilosciach i bez soli. kurde, zawsze to pietowalam a teraz sama jestem w naglej potrzebie.

Gość dziewczyno
ratuj sie stanikiem - bardzo mocno dopasowanym, zeby splascil cie troche. inaczej niestety nie zdazysz... i kopenhaska obawiam sie ze tez nie pomoze...

Gość kikimn
Lady kup stanik minimizer triumph ma fajne -zmniejsza o kilka cm biust przeciez i ladnie wygladaja cycki-ja osobiscie uzywalam

Tylko żeby nie był zbyt dopasowany bo cięzko będzie Ci wytrzymać pół dnia i całą noc. Nie zapominajcie, ze to duży biust. ;)

Gość ja kiedys w 2 tyg
"odchudzialam" sie na wesele. schudlam 7 kg. jadlam okolo 300-500 kcal. i pare dni przed weselem nie pilam wody, sokow, nic takiego... pilam tylko kawe i cole light aby sie bardziej odwodnic. pomoglo! ale na weselu tak mi sie pic chcialo, ze nie wiem co. a co lepsze po weselu nie mialam jojo! tzn mialam ale tylko 3 kg wrocily!

Gość ja kiedys w 2 tyg
to chyba nawet nie byly 2 tyg. tylko okolo 10 dni.

Gość kikimn
ja ma 75 E i mialam wlasnie minimizer-rewelacja i najlepszy pomysl

Gość zmotoryzowana
Odstaw sól, ona powoduje zatrzymywane wody. Moczopędna jest bodajże pietruszka.

lady_in_red21 oj jest wyście: sauna bez napoju po wyjściu z sauny