Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka faraona

Bluza Abercrombie - rozmiary, potrzebna pomoc!

Polecane posty

Gość córka faraona

Spróbuję tu, bo na modzie czy zakupach cisza jak makiem zasiał. Czy któraś z Was ma może w posiadaniu w/w bluzę? Chcę sobie własnie taką zamówić na Allegro, podszyta futerkiem ale nie wiem czy wziąć L-kę czy M-kę. Nigdy wymiary są podane przy aukcji ale one różnia się 1-2 cm i nie wiem na jaka sie zdecydować. Mam duży biust ale szczupłą talię dlatego większość dopasowanych bluz podnosi mi się na biuście i jest za krótka (nie lubię mieć gołego brzucha) ale z drugiej strony nie chcę zamówić za szerokiego worka tylko fajną, dobrze leżącą bluzę. Czy ktoś mi może doradzić?

Gość córka faraona
Naprawdę nikt?

Gość nie mam bluzy z futerkiem
ale kupowałam z tej firmy bluzy i bluzki i moim zdaniem maja trochę zaniżona numerację. Zwykle noszę S ale z tej firmy S jest jakby odrobinę za małe.

Gość córka faraona
Poważnie? Bardzo mała jest ta ich Sk-a? No to pewnie będę brała L-kę. Szkoda, że muszę kupować przez internet bo nie ma u mnie w okolicy ich sklpeu.

Gość nie mam bluzy z futerkiem
z tego co wiem, to w Polsce w ogóle nie ma sklepów tej firmy. Jeśli pojawi się coś z różowym łosiem w sklepie, to najpewniej jest to podróba :-)

Gość córka faraona
No właśnie wiem;) Mój chłopak ma znajomego w Stanach, który "zjeżdża na dniach" ale nie chcę go prosić, żeby mi ją kupił bo za nim nie przepadam i nie chcę z nim robić "interesów". Ale kurcze boję się, że wybiorę zły rozmiar tej bluzy;(