Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astalavista

Fenomen DODY?????????

Polecane posty

Gość astalavista

Czy ktoś może mi powiedzieć, jak to jest, że w naszym kraju ogromną popularnością cieszy się 23 letnia gówniara, która bluzga jak szewc, jest zarozumiała, stylizuje sie na dziwkę i do tego wszystkiego nie ma nic mądrego do powiedzenia. A może w gównianym kraju, gówniane 'gwiazdki"?

Gość tatata
a dla kogo niby to gwiazda jest? ja się nie tak dawno dowiedzialam kto to w ogóle jest i jakoś nie wykazałam zainteresowania jej osobą :0

Gość astalavista
no cóż wszędzie jej pełno w mediach a to juz w Polsce pretenduje ją do miana "gwiazdy", no i chyba zarobki też ma gwiazdorskie jak na polskie warunki a tak swoja drogą to niestety mnóstwo jej fanek to 13-14 lat, więc chyba jak zaczna sie na niej wzorować to pożal się Boże

Gość ego_n
to wszystko maski: makijaż, ciuchy, styl, Radzio.. wszystko jest udawane a w srodku siedzi mała przestraszona dziewczynka

Gość ego_n
i podobo ma niezłe koneksje dlatego tyle jej wszędzie :)

zaden fenomen po prostu ladnie spiewa, ladny glos, fajne teksty, a ze przy okazji jest ladna zgrabna laska i potrafi to pokazac i na dodatek ma te ISKRE to co w tym zlego

Gość nonfan
eee tam , na wizerunku dziwki to ona długo nie zajedzie.... przecież ma dopiero 23 lata więc korzysta z tego jak wygląda, a co będzie potem, jak juz Photoshop nie będzie dawał rady:) samymi pioseneczkami to chyba daleko nie zajedzie

Gość Ło matko i córko
Miałam to (nie)szczęście poznać Dorotę Rabczewską. Zarozumiała, wulgarna, wyniosła. Ładny głos? Heh, hrabio, posądzałam Cię o lepszy gust :/ Doda nie śpiewa lepiej, niż uczestniczki konkursów karaoke. Fajne teksty? No, jeśli dla Ciebie fajnym tekstem jest "Więc nie martw się, uśmiechnij się..." to NO COMMENTS. Gdyby nie to, że robi z siebie publiczną dziwkę, NIGDY nie zaszłaby tam, gdzie jest. Prawdziwi muzycy nie chą z nią pracować - jest nielojalna i nieodpowiedzialna.

Gość Ło matko i córko
aha,poznałam ją na Pudelku🖐️

Gość A MOZE KTORAS
atalawista-a ty nie iestes Polka/akiem?Jezeli jestes to dlaczego tak sie wyrazasz o wlasnej ojczyznie?Masz gdzies moze druga?Mniej czytajcie tych zydokomunistycznych szmir ludzie.Tu jest Polska-nasza kochana ojczyzna.Nie pozwolmy zrobic z niej czegos innego...