Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rzeczywiście

Szefowa wredna

Polecane posty

Właśnie miałam niemiłą rozmowę z szefową. Która jest upierdliwcem i nagabuje mnie telefonicznie po godzinach pracy. Opowiadałam to mężowy żeby się WYŻALIĆ a mąż mnie zgasił i powiedział że ja na niego KRZYCZĘ. A ja chciałam się tylko wyżalić i mówiłam emocjonalnie. Czy już nie mozna zwierzyć się własnemu mężowi????? Pocieszcie.

Gość dudil
też mam szefową która często psuje mi humor i męża , który zamiast pocieszenia daje jakieś beznadziejne rady albo się kłócimy nie przejmuj się- ani szef ani mąż nie będzie nam psuć nastroju życzę dużo radości!!

Gość dudil
nie dziękuj moja droga, jak mnie moja szefowa wyprowadzi z równowagi to napiszę a wtedy Ty mnie pocieszysz

Gość Stalnley
Bo baby są wredne w ogóle.

a mój szef powiedział, że za dużo wychodze w pracy do kuchni na jedzenie. a zalewałam tylko moc warzyw knorra, żeby potem usiąść do pracy. sam zamówił pizze...

Gość gość
Witam che sie z Wami podzielić przy niestety wirtualnej kawie swoim obecnym doswiadczeniem i stwierdzam jedno moja szefowa to glupia baba. Marnuje pieniadze nie rozwija sie.chyba ze robi to w tajemnicy a cos mnie kreci w nosie ze kombinuje tak jak i niektórzy pracownicy.Nie odzywam się i robie swoje tymbardziej ze kazda próba nawiazania rozmowy konczy sie jej pokazywaniem jaka ona nie jest ważna.Baba marnuje pieniadze ktore my zarabiamy.Nie napisze szczegółów bo jestem za dobra . To nie praca tylko robota glupiego.Męczy mnie chodzenie w kółko nie zarabiam tylko przewalam pieniadze z reki do ręki Jestem masakrycznie w****iona!na sama siebie najbardziej bo moja cholerna ufność do ludzi totalnie mnie pogrążyła a niestety dzisiaj rynek nie jest tak bardzo otwarty jak kiedyś.wszyscy wiemy dokladnie ze zawaleni jesteśmy wszystkim oprócz pieniedzy. Musze znalezc w koncu miejsce ktore da mi satysfakcje finansowa bo lubie te rzeczy ktorych za darmo nie dostane.

Gość gość
Nie martw sie o pieniadze szefowej . To jej sprawa na co wydaje