Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_bez_nicka

Czy ja naprawdę jestem dziwny?

Polecane posty

Usłyszałem wczoraj od koleżanki, że jestem dziwny ze swoim podejściem do życia. I dało mi to trochę do myślenia. Czy wy też uważacie, że facet, który ma następujące zasady jest dziwny? - nie praktykuje seksu przygodnego - nie uznaje zdrady i nigdy nie zdradził ani nie zamierza - jest idealistą i wierzy w prawdziwą miłość - nie uważa, że w życiu liczy się tylko kasa - nie lubi głośnych imprez ani dużych spędów - ceni sobie spokój Do tego ma prawie 28 lat i małe doświadczenie w seksie (seks uprawiał tylko z jedną dziewczyną). Czy wobec tego jestem jakimś \"odchyłem od normy\"?

nie jestes bo ja mam tez takie zasady identyczne. Po prostu to musiala byctaka kolezanka ktora wiesz... z wszystkimi i wszedzie ;)

Gość IWA...
DZIWNY MOZE NIE ALE NAPEWNO MASZ ZASADY KTÓRE NIE SA TYPOWE DLA FACETA.

Gość IWA...
MUSI BYC Z CIEBIE FAJNY FAcet.

Dzięki za otuchę :) Ale naprawdę wczoraj po spotkaniu z tą dziewczyną wróciłem do domu nieco przygnębiony. Ona powiedziała coś w stylu że jestem tzw. dobrym kandydatem na męża, ale z kobietami będę miał ciężko. Może i faktycznie tak jest. Sam nie wiem. No ale zmieniać swoich zasad nie zamierzam.

Gość IWA...
i tak trzymaj!!!!!

Gość Iwa...
ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iwa...
jak nie wiecej

jak dla mnie nie jesteś dziwny :) takiego faceta to cięzko znalźć niekiedy :) może owa koleżanka inny tryb zycia prowadzi :)

Gdybys to był ty, to byłby koniec.. znikam , umieram, nie ma mnie, wyjeżdżam za granice, wstepuje do zakonu, zacieram ślady, zmieniam numer gg i nr telefonu....

Wiesz co. Jeśli oprócz tych zasad nie jesteś tzw ciepłe kluchy, to naprawdę ze świeczką szukać kogoś takiego.

kiedyś tu byłam > no to naprawdę musiał Ci czymś podpaść. evvika> nie, nie jestem \"ciepłe kluchy\". Mam swoje zdanie, mam swoje pasje, znam swoją wartość. Po prostu mam takie zasady i tego nie zmienię.

Gość autorze
nie jesteś dziwny, tylko życia jeszcze nie znasz...ehhh..z tymi twoimi ideałami....proza życia Cie kiedys zabije...wiem cos o tym

Gość croll
kuuuurdeee ...a gdzie te wszystkie wyrafinowane, wyrachowane, zmaterializowane kobiety, ktore powinny tu wykrzyczec, ze jestes do niczego bo zeby w tym wieku miec male doswiadczenie z dziewczynami, male doswiadczenie w sexie, i jeszcze pewnie kasy nie masz zeby kobiety utrzymac. poszly spac czy co ?

Gość Iwa...
on bez nicka skąd jestes?

Gość Teżcoś
Autorze, w którym buszu się ukrywasz? Przybędę i porwę!

Gość hehehe1
jakbys jeszcze byl prawiczkiem to uwierzylabym ze idealy istnieja ;) nie zmieniaj sie!

Co do tej mojej koleżanki, to nic mi nie wiadomo o tym, żeby się źle prowadzała. Być może faktycznie nie znam życia, mam małe doświadczenie w relacjach damsko-męskich. Do tego mieszkam w małym mieście, gdzie życie płynie wolno i ludzie nie pędzą za karierą. To na pewno ma na mnie spory wpływ.

Gość agata------
ON_BEZ_NICKA powiem ci, ze dla nie jestes dziwny, ale to nie znaczy ze jestes dziwny:) dla ciebie za pewne dziwne jest to, co ona uwaza za normalne;) tak naprawde nie ma prawdy :D zyj tak aby dobrze ci sie zylo:)