Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość login.....

czy podoba Wam się taka uroda?

Polecane posty

Gość login.....

Ta dziewczyna chcę poddać się operacji nosa. Plastycznej - rzecz jasna. Moim zdaniem nie powinna tego robić, bo nawet jeśli będzie miała delikatniejszą twarz to na pewno mniej oryginalną. A co Wy o tym sądzicie? http://www.foto-modelka.pl/galerie.php?id=2149

Gość up..........................

Gość lepiej miec mozg
ladna jest,nie potrzebuje operacji

Gość jakka
wszystkie dzisiaj chca miec twarze Barbie, co poradzisz, jakby tylko laski mialy pieniadze i mozliwosci to po ulicach chodzilyby klony co do jej nosa - najnormalniejszy w swiecie

Gość hgff
ona jest brzydka, nawet operacja nosa jej nie pomoże bo i tak ma nieciekawy ksztal twarzy i jakies dziwne oczy

Gość login.....
Cóż..dzięki za opinie. Z tego co wiem to już konsultowała się z chirurgiem plastykiem, który zakwalifikował nos do korekty. Kształt twarzy ma dobry, oczy rzeczywiście trochę dziwne, bo trochę skośne, ale to się mi w niej podoba.

Gość taka jednaaa
co wy piep....ona jest bardzo ladna.normalna dziewczyna.zadna operacja nie jest jej potrzebna.potem bedzie bez wyrazu tak jak frytka z tym swoim nowym nosem.nie kazdemu pasuje maly nosek.niektorym wiekszy kinolek nadaje charakteru.

nie jesteś brzydka, ale przez ten nos wyglądasz smutno i starzej, nie wyglądasz na swoj wiek. piszę szczerze nie chcę urazić Cię, ale uważam, że operacja cześci chrzęstnej mogłaby zmienić na lepsze twój wygląd.

Gość login.....
Ona nawet nie wie o tym temacie. I całe szczęście... Staro nie wygląda...no może na tej sesji...ale ta sesja miała mieć taki klimat - bez wygładzania skóry itp....miało tak być: chropowato. Wiem, bo sama robiłam te zdjęcia

Sam nos niewiele zmieni w jej twarzy. Ta korekta będzie wręcz niezauważalna. Ma nos w miarę ładny, kiedy go trochę zwędzi różnica będzie niewidoczna, więc ta operacja jest pozbawiona sensu. Ot, wyrzucanie pieniędzy w błoto. Rozumiem, że ludzie chcą operować odstające uszy, garbate nosy i wąskie usta, ale po co udoskonalać coś, co samo w sobie jest ładne?

Gość piccolina... P
Jak ma kase to niech sobie zoperuje... Nos faktycznie do cudownych nie należy, ale bez przesady nie jest jakiś odrażający... Kwestia gustu...

Gość jest niezła...
...ale nos rzeczywiście niespecjalny. Typ urody dość specyficzny, ale w tym dobrym tego słowa znaczeniu - ma ciekawą twarz. Bo wiadomo ze każdą brzydote można nazwac "specyficznym typem urody" ;)

Nie wiem. Na podstawie zdjęć trochę trudno ocenić. Coś nie do końca gra ten jej nos. Chyba rzeczywiście pasowałby jej delikatniejszy.

Gość żółtysłonecznik
ale ludzie maja problemy nos jest najnormalniejszy w swiecie codziennie na ulicy widuje ludzi z wiekszymi i brzydszymi nosami

Gość jej nos jest średni

Gość Kajtek bez majtek to ja
Ale ona jest zwyczajnie brzydka, przecietna. Operacja nosa niewiele pomoze, musialaby zmienic cala twarz, a jak wiadomo z gowna bata nie ukrecisz. No, chyba że jej sie wybitnie zdolny grafik komputerowy trafi, to może i coś ukreci.

Gość jej nos jest średni
kajtek...wyczuwam zazdrość... ;) Dziewczyna nie jest brzydka. Ma średni nos. Oprócz tego raczej spełnia kanon. Pełne usta, dość duże oczy, owalny kształt twarzy (lekko trójkątny też). Mogę powiedzieć że podoba mi się cała oprócz tego nosa. Trochę nie wart reszty twarzy ten nos.

Gość podoba nam się
:)