Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonana..

stacilam super faceta przez głupote bardzo chce go odzyskac pomózcie

Polecane posty

Gość Iwonana..

jest jakis facet który moze mi cos doradzic?

Gość tu same prawiczki i frustraci
nikt nic nie będzie wiedział :classic_cool:

Gość Iwonane
no jasne jak facet moze wiedziec takie rzeczy

Gość Iwonane
zostawilam go bo wydawalo mi sie ze jestem znudzona i ze z kims innym bedzie mi lepiej

Nie wiem co Ci poradzić. Moja eks też mnie zostawiła dla innego i gdyby tylko pokazała mi że ciągle jej zależy, to bym do niej wrócił. Bo jeszcze długo po rozstaniu ją kochałem. Ale z jej strony nie było żadnej chęci powrotu, no to dałem sobie spokój i się z niej wyleczyłem. Jak chcesz coś zdziałać, to pokaż mu, że Ci zależy. Zakładając oczywiście, że on ciągle coś do Ciebie czuje.

Gość Iwonane
odeszlam ponad miesiac temu. po 2 tyg napisalam ze chce to naprawic ale on odpisal ze teraz to juz tylko przyjazn. a zawsze twierdzil ze mnie kocha tak naprawde i ze nigdy nie przestanie. i sama juz nie wiem co robic.

Gość dlatego wlasnie uwazam
ze jesli zaczyna sie cos dziac w zwiazku nie dobrze, to trzeba po prostu odpoczac(chocby nawet 2 tygodnie) od siebie wtedy mozna faktycznie poczuc ze czegos brak w zyciu -jesli nie czuje sie tesknoty to wtedy powinno sie myslec o faktycznym skonczeniu znajomości.

Gość zdaniem.faceta
Zapraszam Ciebie na gorącą golonkę :) , browara też mam, jak zjemy i wypijemy to podpowiem Tobie jak miłość odzyskać :)

Iwonane skoro tak mowi to sorka ale jak by Cie kochal to by wrocil, moze i ucierpiala jego duma ale faceci sa bardzo uczuciowi i jak kochaja to wybacza takze ja bym sie tu zastanowiła bo moze akurat ta decyzja twoja byla mu na reke:O tazke przemysl i przypomnij sobie jak sie on zachowywal ostatnio moze podswiadomie zmusił Cie do zerwania(bo sam wolał zżucić odpowiedzialnosc ) na Ciebie.

Gość Iwonane
mysle ze jakby ktos trzeci mu to powiedzial to by sie zastanowil.

Gość Iwonane
bylismy razem ponad 2 lata w zeszlym roku nawet mielismy dzidziusia ale nie zdazylo sie urodzic

a dlaczego odeszłas od niego?

Gość Iwonane
to nie jest tak ze on tego chcial. wiem ze kochal mnie do konca ale potem poprostu odpuscil. to moja i tylko moja wina od pol roku mowilam ze go juz nie chce\

moja rada daj sobie spokoj i zapomnij nie ma sensu rozpamietywac tego co bylo.

Gość Iwonane
duzo starszy facet sie pojawil. a mi to chyba imponowalo ze ktos mnie zauwaza bo nasz zwiazek zrobil sie monotonny.

Gość Iwonane
a myslisz ze nie probowalam? caly czas cos mi przypomina o tym co bylo. nie potrafie zapomniec

Gość Iwonane
zalozylam ten temat bo potrzebuje rady jak to naprawic, wiem czego chce i co czuje takie teksty w stylu zapomnij odpusc sobie to nie dla mnie

Gość ja tez...
ciezki temat bo niewiadomo o co konkretnie poslzo

Gość Iwonane
jak to nie wiadomo? bylismy razem mieszkalismy razem i wszystko bylo jakby ok ale mi sie wydawalo ze sie nudze i ze nic nowego sie nie moze miedzy nami zdarzyc bo wszystko juz bylo. pojawil sie facet z ktorym myslalam ze chce byc ale to totalna pomylka teraz to wiem i chce to naprawic ale nie mam juz pomyslow.

wlasnie sorka ale tak to jest, jak jest za dobrze i sie zaczyna przewracac (sory za slowa ale tak mysle) no to skoro uwazasz ze dalej sie kochacie to Ty go znasz najbardziej i napewno znasz jakies sposoby aby zwrocic na siebie uwage (najlepiej delikatnie) a swoją droga moze teraz sie poprostu boisz zostac sama i wydaje Ci sie ze chesz wrocic do niego. zastanow sie jeszcze raz moze tak musialo byc zebyscie sie rozstali.

Gość Iwonane
nie ma sie nad czym zastanawiac. to jest ten facet z ktorym chce byc i zawsze chcialam. no moze niee zawsze ale teraz jestem pewna ze to wlasnie on.

Gość ja tez...
no tak...wiemy co jest czym gdy to stracimy,typowe...

Gość anonimowa26
Iwonane - ja wlasnie zerwalam z tego samego powodu po 4 latach... i teraz tez mi sie wydaje ze to blad... Chyba nadal go kocham...

Gość zdaniem.faceta
Takie postępowanie to raczej jest typowe dla kobiet, dopiero gdy straci to co miała w zasięgu ręki to się zaczyna zastanawiać , jak to się mogło stać , jaki został popełniony błąd i jak to naprawić ? Teraz to możesz się pobawić kijem w kałuży skoro nie doceniłaś to co miałaś.

Gość Iwonane
i co zamierzasz odpuscic?

Gość Iwonane
ty facet!!! a wy to co nigdy nie popelniacie bledow? pewnie ze nigdy. nie macie tyle odwagi zeby sie do ttego przyznac

Gość Iwonane
tylko krytykowac potraficie.