Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ds

Najlepsza odżywka na włosy

Polecane posty

wczoraj tu zajrzałam i od razu kupiłam naftę z wit a+e zastosowałam kilka kropel po umyciu włosów. zauważyłam idealnie gładkie włosy i łatwe rozczesywanie .co do połysku to zapewne muszę jeszcze poczekacc ,ale myślę że warto.dzięki pozdrawiam

Gość ds
Tylko nie przesadź niechcący z ilością nafty. Za pierwszym razem jak użyłam, przed ważnym spotkaniem - cholernie się śpieszyłam i przegięłam. Musiałam raz jeszcze myć głowę :P Życzę cierpliwości, a się opłaci :)

przecież te pare kropelek nafty nie wymiesza się z wodą...będą pływały po wierzchu...

Gość no właśnie - jak rozpuścić
jak zrobić, żeby ta nafta dobrze sie w wodzie rozeszła, tzn. wymieszała z nią? i jaka powinna być temperatura wody? a głowę zanurzasz w całości, tzn. skórę też czy tylko włosy? mam wielką ochotę wypróbować tą metodę - dlatego proszę o szczegóły techniczne

Gość ds
owszem, nie wymiesza się, najważniejsze jest wiec to co pływa u góry. Wsadzam całą głowę, łącznie ze skórą i "mieszam" włosy, zanurzam bardziej, mniej, po czym na koniec wodę z miski całą wylewam na głowę :) Wodę mam ciepławą i niewielką ilość.

bzdury piszesz ds :) w ten sposób nafta znajdzie się na niewielkiej powierzchni włosów...

Gość ds
Sprawdź a potem komentuj. Wg Twojej teorii, moje włosy nie powinny wyglądać tak, jak wyglądają. Wlej do wody naftę i wymieszaj - dziwne, że woda jest tłusta, a po jej wylaniu miska też taka zostaje.

Gość ds
Skarbie, mogłabym Ci zdjęcia pokazać jak moje włosy wyglądały pół roku temu, a jak teraz. Ale nie warto, jesteś osobą z góry na coś nastawioną. Twoje komentarze są niczym atak na producenta nafty, który próbuje ją tutaj zareklamować. Nie mam już więcej zamiaru tutaj Cię przekonywać - temat jest dla osób, które tak jak ja już nie wiedziały co zobić z tym czymś na głowie.

Gość smutna julia
polecam odżywkę Pantene Pro V bez spłukiwania (w plastikowym słoiczki"włosy gęste i mocne") :classic_cool:

Gość 4trrtrr
jak ja czytam takie kometarzę to dostaję cholery. dziewczyna traci czas, stara się jak najdokładniej opisać co i jak stosuje żeby innym pomóc. Nic z tego nie ma a jeszcze musi czytać takie durne komentarze i pretensje. ds -> daj sobie spokój - jak nie chce poznać Twojej metody to niech chodzi ze swoimi kołtunami a Ty ceisz się zes woich pięknych włosów . :)) Ja zaczęłam teraz stosować WAX ale póxniej wezmę się za naftę pozdrawiam i dziękuję za dobre rady ;)

Gość ds
Dzięki4trrtrr :)

ds------> Zrobiłam tak z tą naftą już 2 razy i wloski są rzeczywiście super,a mam nadzieję,że po dłuższym stosowaniu będzie jeszcze lepiej :D Wielkie dzięki za ten topik i duży buziak dla Ciebie :D

Gość ds
To się cieszę :) Pozdrawiam :)

:) nie pisz do mnie \"skarbie\" a na którego producenta nafty przypuściłam atak ? a ta wypowiedz o moich \"kołtunach\" to tak serio? :p

Gość agaal
Ja miałam już wszystkie odżywki jakie tylko ktoś mi polecił aussie tą australijską też najlepsza jaką miałam to był amway ale nie mam jak tego kupić bo nie mam już kontaktu z osobą która mi to zamawiała Teraz to na głowie mam koszmar nie wiem co mam robiś.Włosy zniszczyłam w wakacje solarium rozjaśnianiem tanią farbą chlorem z basenu i codziennym myciem i na koniec fryzjerka wycieniowała mi fryzure ZOSTAŁY MI JAKIEŚ PIÓRKA.Całe szczęście że mi troche odrosły i mogę wiązać to nie musze myć codziennie.Ja chyba potrzebuje jakiś zabiegów w salonie bo nic nie działa...ratunku

Gość lepsze od nafty
są olejki do włosów z Indi .Wciera się przed myciem kilka kropili, włosy pieknie pachną, sa grube i błyszczące wcale nie wypadają. Olejki taniocha a butalka wystarcza na 8 miesięcy

Gość lepsze od nafty
w sklepach indyjskich albo w necie

Gość Nawta
A tak wracając do tej nafty to ją można kupić w zwykłej drogerii?? Ja nie mam pojęcia gdzie można kupić to cudo ;/

Gość NaWta
Proszę o udzielenie mi pomocy.

Gość dziewczynazpomaranczami
najlepiej zapytać w aptece

Gość dziewczynazpomaranczami
Swoją drogą jedwab do włosów też jest świetny i chroni przed uszkodzeniami mechanicznymi (prostownica, suszarka)

Gość Paula xd
Jedwab? Kosztuje zbyd dużo za malutką butelkę płace 10zł :/ ale kupiłam ostatnio taką odżywkę z biosilk i jest niezla więc chyba opłaca się kupować produkty z tej firmy...

Gość Filipinka11
Fajną odżywkę wypuściła ostatnio na rynek firma MUSE. Odżywka ma formę pianki i hamuje wypadanie włosów. Po kilku tygodniach włosy mniej wypadają, rosną nowe, a fryzura ma więcej objętości.

Gość Ewa01
MUSE - tylko i wyłącznie. Na moje włosy w sumie chyba tylko to coś dało..jest wydajna no i bez spłukiwania - a wcale nie obciąża włosów!

Gość rejna
Ja w ostatnim czasie troch przesadziłam z suszarką i prostownicą. NIe zróbcie tego błędu co ja bo przez to włosy zaczynają bardzo wypadać.... Na szczotce pojawiło sie u mnie bardzo wiele kosmyków. Odstawiłam oraz kupiłam sobie odżywkę oraz szampon z lepszej serii.W ostatnim czasie pojawia się nowa seria cece z linii experto. Dziewczyny na blogach sobie zachwalały i postanowiłam spróbowac. Powiem Wam,ze działanie faktycznie takie dobre jak piszą. Odżywka bardzo dobrze nawilża włosy, po miesiącu widzę,że są mocniejsze. Ładnie pachnie i podoba mi sie,że ich nie obciąża. Jak do tej pory jest to chyba najlepsza odżywka jaką używałam.

Gość gość
Ja używam odżywki do skóry głowy od Muse. Sprawdza się świetnie, włosy wypadają zdecydowanie mniej. Akurat udało mi się trafić na promocję i jeszcze wziąć udział w losowaniu w konkursie. Zajrzyjcie na ich fejsa, bo jeszcze trwa konkurs: https://www.facebook.com/musecosmeticspolska/photos/a.433698996799788.1073741828.433691020133919/508684212634599/?type=3&theater

Gość gość
Moje włosy były mega osłabione po moich szaleństwach z prostownicą. Dopiero po odżywce Biotebal odzyskały siłę i przestały wypadać, jak szalone. Teraz nosze swoje naturalne loki na głowie i cieszę się, że włosy są zdrowe.