Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka z podworkaaaaa

brak w londynie polskich chlopakow...

Polecane posty

w Londynie nie jest az tak zle ;) wlasnie odpalam nowy serwis.. szczegoly w stopce :D jak macie ochote dolaczyc, zapraszam.. idea jest taka by poznac ludzi w UK , tych co wyjechali jak my, serwis totalnie darmowy.. ale prosze o wyrozumialosc, bo dopiero sie rozkreca :D pozdrawiam

Gość jHZGCDZGX

topik znowu powrócił, a ja znowu zaczytuję się w nim po pachy i nie mogę sie nadziwić, jak to możliwe, że nie widzę tego co wy. Znam wspaniałych Polaków i nie spotkałam się jeszcze w Londynie z tym o czym piszecie, chyba że jadąc do księgarni i mijając polski sklep na Hammersmith... ale to już nie moje życie i nie mi osądzać...

Gość czy jest jakas chetna

Gość polak z budowy
jak wam sie polacy z budowy nie podobaja to zadawajcie sie z turkami i pakistancami oni sa bardziej wyksztalceni polowa to analfabeci

Gość thx mozna sie dowartosciowac
a nasze rodaczki sa idealne

Gość malowana lala 33
witam mayor,po co dolewasz oliwy do ognia jak ty w ciapatych przebierasz,ale to prawda w upmister brak

Gość malowana lala 33
upminster,pomylka

Gość jack from uk
witajcie,nie wiem czy brak w londynie polskich chlopakow,ale za to wszystkie burdele pelne sa polskich dziewczyn

Gość jack from uk
witajcie , nie wiem czy brak w londynie polskich chlopakow, ale jesli tak to pewnie dlatego ze biegaja po burdelach, bo tylko w taki sposob moga miec Polke

Gość thx mozna sie dowartosciowac
prawda jest tak ze polskie dziewczyny leca na cudzoziemcow, nawet jesli sa gorsi od Polakow to atawizm - chec do mieszania sie

Gość jack from uk
zabraklo ci odwagi,ze uzywasz mojego nick-u widocznie tak

Gość jack from uk
zabraklo ci odwagi,ze uzywasz mojego nick-u widocznie tak

Gość ziraf
bardzo bym chcial poznac te kobiete, ktora uzywa pseudonimu "Julka z podworkaaaaa"07895042501.Mam nadzieje do zobaczenia...

Gość ziraf
bardzo bym chcial poznac te kobiete ktora uzywa pseudonimu "Julka z podworka".07895042501.Twoje wypowiedzi mnie intryguja i prowokuja zarazem.Nie poznalas zadnego bo nie wykrecilas powyzszego numeru.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Jacek.

Gość kozi bobek
ja jestem zajebistym polakiem, mam i wasik i plecaczek maly a w nim dwa peta kielbasy i gorzaleczke do popicia..szukam jakiejs fajnej Marioli co by ze mna na festyny chciala jezdzic

Gość kozi boboek jam chetna
jestesmy dla siebie stworzeni

Gość Fajna piosenka
Wszystkie polskie dojne krowy Chcą córami być sukcesu Pusta głowa i cyc zdrowy Wielka miłość do biznesu Tylko taką idąc drogą Wierząc w dupy czar magiczny Miss Polonią zostać mogą I samochód zdobyć śliczny Wyróżnienie za dupczenie Za robienie z siebie szmaty Jeśli w życiu jesteś zerem Możesz sprzedać się na raty Kiedy kroczysz po estradzie Jak kobyła po arenie Możesz czuć się wielką damą Gdy masz punkty za dupczenie Pięknych dziewczyn mamy roje Za to mądra to dar rzadki Po co codzienności znoje Kiedy możesz ściągnąć majtki Wyróżnienie za dupczenie Za robienie z siebie szmaty Jeśli w życiu jesteś zerem Możesz sprzedać się na raty Ciągniesz laskę starym dziadom Dajesz dupy łysym prykom W telewizji szczerzysz zęby A do domu wracasz bryką Wyróżnienie za dupczenie Za robienie z siebie szmaty Jeśli w życiu jesteś zerem Możesz sprzedać się na raty

Gość toppplessss
ale przyspiewka swarna! jak by nagrac teledysk do niej to by byl hicior taki ze gitara wymieka! znam pare lasek , ktore by z powodzeniem mogly zagrac glowne bohaterki hahaha

Gość normalny koles
ok to taj teraz to powiedzcie gdzie z\nalesc jakas normalna polke w uk co ma mozg a nie siano w glowie tez niejest kolorowa ja poznalem sporo dziewcz\yn i musze stwierdzic ze w wiekszosci kurwy bez urazy moze i sa te normalne ale jeszcze takiej niepoznalem, a po drugie nietrzeba byc wyuczonym by byc normalnym inteligentnym kolesiem !! znam kolesi co po zawodowce sa bardziej inteligentni niz po studjach ......................pozdrawiam normalne dziewczyny jesli gdzies tam sa:)

Gość zocha z bagien
ja jestem normalna dziwczyna, nie upijam sie jak swinia co sobote, nie pale smierdzacych petow, nie dupcze sie na prawo i lewo, mam swoje pasje i zainteresownia, nie uzywam slowo kur...jako przerywnika, nie jestem materialistka, czesto sie usmiecham, lubie pomgac ludziom i co? wielkie NIC! faceci chca niby fajnej dziewczyny a tak na prawde to ogladaja sie za dupami pokroju Joli Rutowicz...