Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy pomocy.................

Szukam Waszej POMOCY - mocne uczulenie u niemowlaka!!!!!!

Polecane posty

Moje polroczne dziecko ma skaze bialkowa. Lekarz przepisal Bebilon Pepti 1. Dostawal mieszany z Nan 2. Czerwone zmiany pieknie i szybko zeszly z policzkow. Calkiem przeszlismy na Bebilon, Teraz wprowadzamy dwojke i Sinlac. Dziecko znowu dostalo czerwonych krostek na polikach, mam wrazenie, ze jeszcze silniejszych, niz przedtem. Co robic? Czy to pierwsza reakcja na Bebilon 2, na Sinlac? Czy moze na tio tez jest uczulone? Odstawic? Do lekarza pojde jutro, ale moze ktoras z Was, mam, ma rady dla nas w tej kwestii. Bede baaaardzo wdzieczna!!!!!

Gość gyr
wątpię, żeby to było uczulenie na mleko czy na silnac? może za szybko wprowadziałaś produkty nowe jednocześnie. one są na ogół dobrze tolerowane przez dzieci alegirczne, moja spokojnie przechodziła z 1 na 2. a może coś innego zaszkodziło, niekoniecznie pokarm.

Gość ssssssssss11111111111
spróbuj nutramigen 2 po tym nie ma żadnych uczuleń bo jest wyłącznie dla alergików, bez recepty 26 zł na receptę 13 zł na buzię polecam tormentinol (bez recepty) detromecyna 1 % (na receptę) diferin (na receptę) dawercin (na receptę) ja borykam się cały czas z tym problemem to leki dermatologiczne przepisywane przez dermatologa, działają mój syn ma 11 miesięcy

Juz nie wiem co robic. Teraz dokopalam sie do informacji o trefnych partiach Bebilonu2. Jestem zalamana! Co podawac swojemu dziecku? Boje sie, ze te preparaty mlekozastepcze totalnie rozwala mu uklad pokarmowy..............A moze wrocic do Nan, tyle ze HA?