Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on27lat

LEKKA PRZESADA DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość na szczesci nie kazdy
racja anulka 🖐️

ja tez mam pare kilo andwagi i co???to moaj sprawa czuje sie swietnie i sie sobie podobam a to co ty myslsiz o mnie mam gleboko w..... spojrz na siebie bo moge sie zalozyc ze zalozyles taki chory topik zeby sie dowartosciowac

Gość kokow
ale fagas

Gość on27lat
spadaj gupi podszywaczu

Gość v-v
wg. mnie topik zalozyla kobitka (ta co zwykle zreszta) ona sie poprostu nudzi a kafeteria to jej cale zycie :( musi prowokowac, by ludzie z nia pisali ... zaklada rozne kontowersyjne topiki, ale zawsze w tematyce wkurzyc grubsze babeczki :-o dziwne ... ale coz zrobic ....

dlatego nie odpisujmy temu komus nie ma swojego zycia wiec zajmuje sie innymi moder skasuj ten topik

Gość zuzka 30
o kurna ale maszyny:P

Gość v-v
anulka ta osoba byc moze jest moderatorem - na czarnym niku :) skoro spedza tu zycie, przypuszczam ze na czarno ma naklepane postow ze ho ho i moze nawet moderuje ;)

nie rozumiem takich ludzikow to jest mega chore ciekawe gdzie sie podzial nasz przystojny ksiaze ze tak nagle zamilkl czyzby stchorzyl???

Gość Podobizna
A ja zgadzam się z załozycielem topiku. Mnie też razi widok grubych osób. Nadwaga kojarzy się mi się niestety z zaniedbaniem. Facet powiedział prawdę a wy rzuciłyście się na niego jak piranie.Podobno wszystkie staracie sie odchudzać, chodzicie na siłownię , to niby skąd te zbędne kilogramy? 1 przypadek na 1000 to skutek choroby. Załozyciel topicu nie zabronił nikomu wychodzic na plażę( a tego niektóre z was się doczytały w jego wypowiedzi), po prostu stwierdził, że jest mnóóóóóóóóóóstwo dziewczyn z nadwagą. Prawda w oczy kole.

Gość tisanne
ale nawet jesli maja nadwage to co???? co mu do tego ??? co mu to przeszkadza ???? moze maja bo lubia jesc, moze maja bo sa chore, moze maja i z nia walcza ? wiec o co chodzi???

ja sie zdrowo odzywiam nawet bardzo codziennie cwicze bo jak nie pocwicze to sie zle czuje dlatego dzien w dzien cwicze godzinke mam jedrne cialo ale kilosy mi nie spadaja nie ejstem chudzielcem i mi to nie przeszkadza wiec co obchodzi innych moje cialo nawet jakbym wazyla 100kilo to jest moja sprawa a nie jakies obcej osoby niech kazdy spojrzy na siebie

Gość liczydło
przpadek mojej akurat choroby -- występuje w 5 %, więc 5 na sto, czyli na 1000 50, a sa jeszcze inne choroby, a ty PODOBIZNA nie masz wiedzy, a sie madrzysz. pewnie, nawet, jesli jesteś szczupła, to masz krzywe nogi, albo jestes brzydka. bo, ze niemądra to już wiadomo.

Gość ludzieeeeeeeeeeeee
ten facet napisał weszlem jeszcze raz WESZLEM osz q, o co mu chodzi on ma wesz? czy też jest gostkiem po zawodówie---- no teraz to ja mówię---- olemy go---------niech pajac najpierw się pouczy- zresztą w jego wieku to juz za poźno. gorszy facet imbecyl, niż grube na plaży

to ze ktos jest gruby nie oznacze ze jest gorszy .. Zycie nie jest takie piekne jak ten kolo chyba mysli..Kazdy ma setki problemow , kazdy przezywa z nas na pewno jakies stresy , niektorzy choruja na nerwice i po prostu jedza i staja sie otyli , ale moga byc za to wspanialymi ludzmi..Zawsze bylam szczupla a los obdarzyl mnie dzieckiem i po ciazy niestety tyle waze i co mam plakac?Moj chlopak w pelnie mnie akceptuje i powiedzial prawde ze nie liczy sie juz dla niego wyglad bo i tak sie zestarzeje tak czy siak i akceptuje mnie .. Niesttey w Polsce nie ma akceptacji co wykazuje on ma 27 lat jest zdegustowany grubymi kobietami a nie moze ich po prostu zaakceptowac , jezeli kobieta jest zadbana i fajna a mimo to jest gruba uwierz mi ze bedzie miala mase przyjaciol i chlopaka

Gość katha dobrze
mówisz, ale w stopce błąd-- nie kiloską, ale kiloskom. ale nar...

Gość oki he he