Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on27lat

LEKKA PRZESADA DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość on27lat

wrocilem niedawno z nad morza jak zobaczylem niektore laski na plazy z duza nadwaga jak mozna sie tak zapuscic:(to starszne czemu sie dziewczyny nie biora za siebie przeciez sa silownie,aerobiki latwo jest sie pozbyc nadwagi jesli sie tylko tego chce

Gość siisiis
a ty ksiaze jak wygladasz ? :P

Gość motylla
zalozycielka topiku ma racje bo naprawde mozna zaczac cwiczyc i mniej jesc i bedzie ok-pasztety won

Gość on27lat
gdy kobieta ma nadwage wyglada to nieestetyczne chociazby nie wiem jak slicznie byla ubrana

Gość na szczesci nie kazdy
facet tak uwaza:D

a ja bylam ostatnio na wakacjach i zauważylam więcej facetów z nadwagą niz kobiet. A najgorsze jest to, że swoje wielkie brzuszyska wystawiali przy jedzeniu. Ohyda! bleeee

Gość zizi 3
tak faceci sa u nas coraz bardziej otyli wogole ida ludzie na plaze i jedza i jedza dla mnie to jest obrzydliwe nadwaga to totalne zaniedbanie-wiem co mowie bo sama mialm 12 kg za duzo przez obzarstwo-jednak schudlam i nigdy wiecej

Gość on27lat
ja nadwagi nie mam biegam codziennie i zdrowo sie odzywiam ale gorzej nadwaga wyglada u kobiet

Nie uważam, że gorzej. Zwłaszcza, że wiekszość kobiet stara się nadwagę zamaskować, a faceci uważają, że nie muszą i paraduja z wiszącymi, owłosionymi brzuszyskami

Gość goskka.
tylko co dla ciebie jest nadwaga i nie estetycznym widokiem ? bo juz rozne opinie slyszalam ;)

no tak facet z nadwaga i cyckami w rozmiarze miseczki duze A (ba czasami nawet B)to faktycznie wyglada lepiej niz kobieta z nadwaga

Gość ulallala
tak kobieta lekko okragla wyglada nawet sexi ale facet z tlustym brzuchem i cyckami i do tewgo chude nozki to okropnosc

Gość OUPiS
po co dajecie się prowokowac? jak jest taki wspaniały to niech sie cieszy! człowiek bez kompleksów i zadowolony z zycia nie zajmuje sie takimi pierdołami jak nadwaga obcych mu ludzi... :|

Gość on27lat
po co zakladacie milion topikow ze chcecie schudnac skoro najezdzacie na ludzi ktorzy wam mowia prawde ze macie nadwaGE???

Gość goskka.
ja nie najezdzam - ale nie odpowiedziales/las na moje pytanie ???

gdybysmy nie wiedziały ze mamy nadwagi to chyba nie zakładałabysmy takich topików to chyba proste co nie?

Gość justynka 26
pewnie sa grube i atakuja a grube kobiety i faceci grubi to zalosny widok dla mnie szczyt zanidebania i totalna glupota -lenistwo rowniez nawet im sie nie chce kilka razy w tygodniu pocwiczyc wola zrec

Gość on27lat
to czemu sie nie wezmiecie raz a porzadnie za odchudzanie???tylko non stop te idiotyczne topiki a dla mnie nieestetycxzny wyglad to pare kilo nadwagi juz i ta obrzydliwa skora na udach(nie wiem jak to nazywacie)celuituis

Gość inez ka
totalne zaniedbanie masz racje nie robia nic tylko jedza

Gość Kalinka22
Poza tym to ludzie wiecznie gadajac o tych szczupłościach wpedzaja innych w kompleksy kiedys tez tak robiłam teraz mam 170cm i wage 60 kg i mam gdzies co o mnie mysla.Czuje sie dobrze nie ejstem wychudzona i ejstem zdania ze facet jak i kobieta z nadwaga zle wyglada.

no to sie cieszcie ze mozecie normalnie jesc i nie utyjecie bo nie macie skłonnosci do tycia. Widocznie jest tyle topików bo tyle jest ludzi z nadwaga, choc co prawda powstaja topiki które szybko upadaja ale tez sa topiki które długo istnieja i ludzie na nich odnosza sukcesy

Gość on27lat
ale tych topikow stalych jest pare zauwazylem ruszcie tylki sprzed kompa i pocwiczcie takie narzekanie wam nic nie da nie schudniecie od tego

Gość Kalinka22
Wszystko jest dobre z umiarem.Pewqnie ze dziewczyna szczupła jest bardziej pociagajaca ale nie wychudzona

Gość Kalinka22
Poza tym mzoan naprawde duzo jesc nie wcale nie byc grubym

Gość on27lat
pewnie ze wychudzona jest tez ble ale z nadwaga to tez masakra mi sie podobaja szczuple z fajnym jedrnym cialkem

Gość na szczeci nie kazdy
no tak, wyjde sobie teraz w srodku pracy sobie na aerobik, jasne Kalinka 22 nie zgodze sie z tym, kazdy ma inny metablizm, inny ma lepszy a inny gorszy. no chyba ze na diecie owocow-warzywnej mozna duzo zjesc ale tak przeciez nikt do konca zycia nie bedzie jadł, bo tez trzeba dostarczac organizmowi innych wartosci odzywczych które sa w miesie czy nabiale

Gość kuuuurwddddddddd
są kurwa problemy ktore ludzie zajadają ciesz sie ze masz szczesliwe zycie i nie musisz zajadac problemow i niepowodzen ;/

Gość helciaaaaaaaaaaaaaa
cococinella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w jaki sposob sie odchudzadz :)? Mam dokładnie twoj wzrost BMI i wage wyjsciową...Chętnie bym schudła do 60kg :)

Gość Kalinka22
Powiem wam tak jem co chce i ile chce rogale bułki słodycze nawet pozno w nocy i nie mam problemów z nadwaga co co by było jakbym jadła mniej?