agusssia 0 Napisano Lipiec 12, 2007 http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2878 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggggggggga Napisano Lipiec 12, 2007 Niezła, jak się ma male piersi marnie wygląda, lepsza na cienkie ramiączka z głebokim dekoltem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zmiennic Napisano Lipiec 12, 2007 fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pralinka 1234567 Napisano Lipiec 12, 2007 ładniutka... ostrzegam jednak na duze wzory.. troche pogrubiaja choc nie wiem jak ta bedzie eywgladala na ciele.. kupilam sobie ostatnio bluzeczke i wygladam troszke grubo ale i tak mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cycata_małolata___ Napisano Lipiec 12, 2007 Fajowa, ale cycki trzeba mieć w normie. Małe zginą zupełnie, a za duże będą się wylewały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic specjalnego ta sukienka Napisano Lipiec 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pralinka 1234567 Napisano Lipiec 12, 2007 nic specjalnego nic specjalnego.... rozbraja mnie tacy ludzie... wiecznie wszystko nic specjalnego a sami wygladaja okropnie i nie potrafia sie ubrac... ja rozumiem ze komus moze sie nie podobac itd... ale na wszystkich forach ciagle czytam takie komentarze.. wiecznie komus cos nie pasuje... jak czytam na snobce oceny ciuchow to az mi sie smiac chce... wystawiaja tam same rzeczy powyzej 1000 a w rzeczywistocfi nie wiele ludzi jest takich ktorych stac na torebke za 4 tys albo na buty za 1200 czy sukinke za 8000 a mimo to twierdza ze se kupia itd a wszystko co tansze komentuja negatywnie... smieszne to dla mnie bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...nanana... 0 Napisano Lipiec 12, 2007 mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Lipiec 12, 2007 pralinka.. była prośba o ocenę-i co,nie wolno skrytykować? według mnie też nic specjalnego-pełno takich w tym sezonie,w każdym sklepie. Tylko wzorem minimalnie sie różnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Lipiec 12, 2007 jak taka jedna z wielu... co nie znaczy że brzydka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Lipiec 12, 2007 sukienka jak sukienka ale cena na + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Lipiec 15, 2007 bardzo ladna sukieneczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Lipiec 15, 2007 mam taka,ale mnie pogrubia :o waze niby w normie 54/164cm wzrostu ale nie za bardzo mi pasi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czaki Napisano Lipiec 15, 2007 ładna, ale biust trzeba mieć ;) i niewiadomo z jakiego materiału, ale ogólnie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejuuuu... Napisano Lipiec 15, 2007 BARDZO łADNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bartula Napisano Lipiec 16, 2007 bardzo ladna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach