Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaaaaaanka

PLAMIENIA A TABLETKI

Polecane posty

Gość onnnaaaaaaanka

dziewczyny, słyszałam,ze jak sie ma silna dawke hormonów w tabletkach to rzadko kiedy zdarzaja sie plamienia,.,, jesli ktos ma mala dawke horm w tabl i ma plamienia, to lekarz wtedy zmienia tabsy na silniejsze.. jak z tym jest? wiem,ze to tez indywidualna sprawa, ale jak z tym jest?

Gość bikatla
ja wlasnie biore tabletki hormonalnr i mam plamienia

Gość onnnaaaaaaanka
bo one mają najmniej hormonow, musisz miec mocniejsze

bardziej bym stawiala ze tabletki sa zle dobrane trzeba isc do lekarza po inne

Gość onnnaaaaaaanka
bo one mają najmniej hormonow, musisz miec mocniejsze, wtedy palmienia sie skoncza

Gość tak - mniej wiecej
tak to wygląda - chociaż nie jest to regułą. Organizm przyzwyczaja sie do pigułek około 3 miesiące - wiec nie panikujcie że na początku macie jakieś efekty uboczne - potem moze sie to unormować - a jak nie -to wtedy lekarz dobiera inne.

Gość onnnaaaaaaanka
no wlasnie, zle dobrane, bo jej organizm malo reaguje na taka ilosc hormonow.i musisz miec wiecej

Gość onnnaaaaaaanka
a wiecie ktore tabletki mają najwiecej hormonów? ktore są najsilniejsze?

no generalnie tak jest, że jak w tabletkach jest za mało hormonu odpowiedzialnego za \"trzymanie\" okresu to mogą występować plamienia i wtedy najczęściej lekarz zmienia tabletki na te z większą zawartością hormonów ;) ale tak jak napisał ktoś powyżej : do 2 , 3 miesięcy można się wstrzymac bo czasami plamienia ustępują i zmiana jest niepotrzebna :)

najsilniejsze to na pewno RIGEVIDON i STEDIRIL a reszty nie znam ale jeszcze coś by sie znalazło :)

Gość no wlasnieee
glupoty gadacie

Gość alichaff
ja naprzyklad mam chlopaka,,, jeszcze nie uprawiamy sexu, dzis zaczelam pierwsza tabletke, i nie moge miec plamien, bo jeszcze nie uprawialam z nim nigdy sexu, i jka zdarzy nam sie to zrobic, to nie chcialabym niespodzianek takich jak plamienie.. i biore tabletki z najwieksza iloscia hormownów

Alichaf ależ możesz możesz :P i niestety ale Twoje chcenie czy niechcenie nie ma tutaj najmniejszego znaczenia :D :D

Gość patiiiii10002
a ktore są najsilniejsze tabsy?

Gość dr_cwetu
Pytanko mam. Miała któraś z was tak, że tylko co jakiś czas miała problemy z plamieniami? Choć to nie wygląda na plamienia, tylko na regularny okres. Szkoda, że drugi... Biorę Micro21. Raz w drugim miechu, więc luz, bo trzeba czasu, że by się przyzwyczić, ale teraz, po pół roku, trochę się przerażam.