Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kotaaa

czy po wyrobieniu ksiązeczki

Polecane posty

Gość ala ma kotaaa

sanepidowskiej trzeba koniecznie zgłosic sie jeszcze do lekarza medycyny pracy? bo ja byłam pare dni temu u lekarza a teraz robie badania i mam isc powtórnie do niego jak dostane ksiązeczke po jakąs pieczatke bez niej badania są nieważne?

Gość upupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
upup

Gość ja bylam u zwyklego lekarza

Trzeba isc do lekarza, po pieczatke. Z tego co wiem, to tylko do medycyny pracy, do rodzinnego nie można, pytałam. Bo nieważne będzie. Ja placilam 30 zl. Za same badania nie placilam, bo miałam skierowanie z uczelni.

ja byłam u rodzinnego,bo w sanepidzie powiedzieli ze rodzinny moze też być ,zapłaciłam 30 zł i mam

A jak ja pytałam lek. medycyny pracy czy może być rodzinny, to powiedział, że nie. Chciałam iść do lek. w mojej miejscowości, ale powiedział, że muszę podbić tam, gdzie studiuję.

Gość no jasneże musisz jeszcze
iść z tymi badaniami do lekarza a on na ich podstawie wpisuje ci w książeczkę ,że jestes zdolna do takiej to a takiej pracy... Jest to lekarz medycyny pracy ale zapytaj rodzinnego on może miec również takie uprawnienia🖐️

Gość amanda w czerwonej spodnicy
a czy ja jak robiłam 3lata temu takie badanmia oddawałam kał itp to czy to jest jeszcze wazne czy trzba 2raz