Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawkaaa

Czujesz zazdrość o jego byłe??

Polecane posty

Gość trawkaaa

Czy interesuje cię przeszłość seksualna twojego partnera? Czujesz zazdrość jak opowiada Wam o byłych?

Gość Sandra89
Ja juz nie wnikam naprawde lepiej nie wiedziec bo pozniej w zlych chwilach przypominaja sie te jego opowiesci z byłymi a to dobija oczywiscie czuje zazdrosc

Gość zazdrosna bardzo
Jestem zazdrosna o byłe, teraźniejsze i przyszłe :O Niestety. Ale to dlatego, że dla niego jestem tylko koleżanką :( Zwykle o byłe nie jestem zazdrosna, bo po co? Każdy wczesniej miał jakieś życie. Nie ma się co katować.

oczywiscie ze sa zazdrosne bo kobiety sa generalnie slabe psychicznie i w ten sposob latwo je zniszczyc psychicznie.:) wlasnie opowiadajac jak bylo z byłą

Gość trawko
jak on opowiada ci o swoicvh bylych, to znaczy ze dzieciuch z niego opozniony emocjonalnie

NIEOPOWIADA :) zreszta teraz po 3 latach zwiazku to o byłych nie mysle tylko raczej o tzw świeżym miesku :D to jest dla mnie większe zagrozenie, ale na poczatku miałam jazdy oj miałam... :O nigdy jednak o tym nie rozmawialiśmy, nie chciałam nic wiedziec zeby sie nie porównywać itp.. i zyje spokojniej dzieki temu :)

Gość trawko
taj jak Jacuś :D

Gość nie jestem
to bez sensu

Gość dcadc
-tak -nie