Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaptop

Laptop???

Polecane posty

Gość laaaaptop

Mam w planach kupić sobie laptopa. Tylko nie wiem jakiego.Jakie firmy polecacie? prosze podajcie tez mniejwiecej ceny?i czy na allegro oplaca sie kupowac?

Gość ja od siebie polecam dellA
pamietaj przy zakupie najwazniejsze jest - jak dzialau nihc serwis i jak dluga jest gwarancja, ponizej 3 lat nawet nie wchodzi w rachube.

Gość kasica2700
ja równiez ma fujitsu siemens z amilo pro i faktycznie godny polecenia co do szczegółów to sie nie znam bo to służbowy;) nie ja wybierałam:)

Kupiłam akurat ten, bo inne też ciekawe miały Vistę, a ja wolałam XP. Mam z media center, 120 GB dysku, 1024 ramu, matryca 15.4, szklana, wbudowane czytniki kart pamięci, wi-fi i takie tam.

Gość ja od siebie polecam dellA
powiem ci tak chcesz to sluchaj jakichs pip ktore widzialy w zyciu jednego notebooka i nie maja zadnego porownania a juz napewno go nie serwisuja (bo to sluzbowe albo maja go za krotko) to dobrze na tym wyjdziesz :P posluchaj weterana

Gość .krzysiek.83
toshiba albo IBM...ale to górna połka jeśli chcesz coś ładnego,zbajerowanego,taniego to acer :D

Gość w pierwszym
polecam toshibe, bo sama mam i jestem zadowolona moja mama, a takze moj znajomy maja acera i musze powiedziec, ze sa tymi notebookami pozytywnie zaskoczeni :)

hp odpada mialam i moj facet stwierdzil ze jest dziwny itp nie wiem co dokladnie ale powiedzial ze jakos niebardzo mu sie podoba. sam kupowal asusa, wypasny tylko ze 4tys bez windy... Ogolnie poleca(m) asusy, toshiby.

Gość
ja bym nie patrzal tyle na znaczek ile na zawartosc.Tak wlasciwie firm produkujacych to co w srodku jest kilka,no moze kilkanascie.Wazna jest konfiguracja tego wnetrza.Chyba tak to jest?Jesli nie -prosmy fachowcow o glos.Ale wyksztalconych w tym kierunku,a nie takich co mieli lub nie mieli.

Gość ASUS
posiadam i jestem zadowolony, tyleż e asusy są troche droższe, ale to już Twoja decyzja

no ja to pisalam pod katem wlasnie producentow plyt,prockow,graf itp ;) moj facet jest milosnikiem a milosnik moze wiecej wiedziec niz ktos wyksztalcony ze niby infrmatyk? informatyk generalnie najczesciej zajmuje sie programowaniem np., nie musi znac sie na czesciach itp)

Gość nuddddddddda
HP to shit bo nie dają normalnej płytki z windowsem tylko sa tam jakieś partycje recovery brrr :o I miał racje jeden z przedmówców - kieruj sie parametrami a nie logo firmy bo przepłacisz!Laptopy tych tanich marek są tak samo bezawaryjne jak tych drogich ,wewnatrz sa podobne a często identyczne komponenty - np procesor , więc logiczne że nie ma sensu przepłacac za samo logo.

Gość no wyksztalconego ...
A co myślicie o DELL-ach ... Ja planuje sobie kupić laptopa z tej firmy :)

Gość rrrrrrrrrr
HP to shit bo nie dają normalnej płytki z windowsem tylko sa tam jakieś partycje recovery brrr :o I miał racje jeden z przedmówców - kieruj sie parametrami a nie logo firmy bo przepłacisz!Laptopy tych tanich marek są tak samo bezawaryjne jak tych drogich ,wewnatrz sa podobne a często identyczne komponenty - np procesor , więc logiczne że nie ma sensu przepłacac za samo logo.

della ma kuzyn mojego faceta i jest bardzo zadowlony ;) a hp to walsnie nie ma plytki tylko dysk do odzyskiwania i to w sumie w przypadku jak cos rzeczywiscie padlo... i nie jest to windowas taki normalny tylko jakby \"awaryjny\" cos takiego chyba,glowy nie dam.