Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

Czy podoba wam sie ten wózek???

Polecane posty

Gość Julita OZ
Z wygladu ladny,ale to typowy wozeczek dla niemowlaka,doslownie na kilka m-cy.Nie lepiej od razu kupic wielofunkcyjny?No,chyba ze pieniadze nie stanowia dla ciebie problemu.

Gość Nie kieruj się moją opinią
ale mnie się ten wózek nie podoba. Jest to jakiś mix Implasta Boldera(stelaż) i Quinny Buzz (rączka, gondola i siedzisko, jedynie stelaż z 4 kołami). Materiał gondoli wydaje się trochę wiotki, koła są chyba lite nie pompowane (ale to oczywiście indywidualny wybór). Wiem, że i bolder i buzz są sporo droższe, ale chyba skusiłabym się na któryś z tamtych. Ważne jest to, czy ten wózek jest mocny i trwały. Życzę dobrego wyboru:)

Gość gfsd
To jest wózek wielofunkcyjny.

dzieki za opinie ... ten wóżek jest wielofunkcyjny wiec nie ma problemu zrobić z niego spacerowy, jest bardzo lekki, dzis oglądałam go w sklepie... nie wiem natomiast czy jest trwały i czy spełnia oczekiwania... a że jest mixem różnych wóżków to juz kwestia gustu co sie komu podoba...

myszka 24 faktycznie fajny ten wasz wózeczek, a powiedz mi czy nie ma problemu żeby wózek jechał prosto jak pchasz go jedną ręką , zastanawia mnie to...

Mnie się w ogóle nie podoba, ale to moje zdanie. Każdy kupuje to co mu się podoba.

co do wózka to szczerze nie podobaja mi się 3-kołowe, ale kazdy ma inny gust. Moimi faworytami są: http://www.allegro.pl/item212046586_mutsy_urban_rider4_gondola_fotelik_mutsy_play_okaz.html lub jego podobna tańsza wersja0 także świetnie się sprawdzajaca bo moja koleżanka ma taką:) i lekko sie prowadzi 1 rączką: http://www.allegro.pl/item211250875_mikrus_alu_sprint_fotelik_0_13_kg_8_x_gratis_.html no ale tak jak mówiłam, każdy ma inny gust! pozdrawiam :)

mi też sie podoba mutsy szczególnie ten zielony , ale cena jest zbyt wysoka...niestety

mam jeszcze pytanie... czy kupiłyście wóżek przez net czy w sklepie?? u mnie w mieście w sklepach są same beznadziejene wózki... jednak przed zakupem chciałabym zobaczyć wózek na żywo...