Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

dam rade? co o tym myslicie?

Polecane posty

dzisiaj po raz drugi w zyciu zamierzam zrobic minetke mojej ukochanej podczas okresu. pierwszy raz był z tamponem w srodku wiec skupiłem sie tylko na łechtaczce i w sumie nie było źle lecz... czuje ze dzisiaj przyjdzie mi jechac bez zadnego stopera. boje sie ze bedzie strasznie ale... obiecalem :O jak myslicie podołam wyzwaniu? czy lepiej w ogole nie próbowac?

Jak się boisz lub nie chcesz to nie rób. Czy może jest jakiś przymus. Sex ma odprężać a nie spinać

Gość lala+
krew poleje sie strumieniami ty bedziesz wygladac niczym wampir z zakrwawionym pyszczkiem wgryzajacy sie w krzyczaca niekoniecznie z bólu:)ofiare no cóz powodzienia🖐️

Gość takie dziewcze jedne
ja bym nie chciała żeby mój facet robił mi minetke podczas okresu a czy podołasz pożyjemy zobaczymy:P

no własnie dla mnie najgorszy jest smak krwi, niecierpie go :O a reszta tzn to ze sie umorusam itd jakos nie jest mi aż tak straszne. licze tez na to ze sie opamięta i jak przyjdzie co do czego to Ona zrezygnuje... oby...

Gość lala+
w sumie to jest blee zaaplikuj jej tampona lepiej :)

no ale ona cię zmusza czy co ,jeśli nie masz ochoty (co byloby zrozumiałym aspektem ) to nie powinieneś wbrew sobie robić

Gość w pierwszym
wspolczuje, ja bym nigdy w zyciu tego nie dotknela jezykiem. DLa Twojej wiadomosci, smak zwyklej krwi z pewnoscia znacznie sie rozni od tamtego :( Ja bym nie miala sumienia, zeby facet w te dni zjezdzal na dol

zakład hmm pozostawiam bez komentarza bo co napisać

Gość babcia Stacha
chłopcze jest na to rada, załóż na głowę torbę foliową;)

Gość lol666
a wiesz że krew miesięczna to nie tylko krew ale też kawałkki błony z macicy bleeee ja bym nigdy faceta do takich rzeczy nie zmuszała :/

po co masz to robic?? fuj..jestem kobietą i dla mnie jest to conajmniej niesmaczne...

Gość dasz rade.
tylko nie zapomnij sie porzygac - bedzie remis :)

Gość natalasloneczko
fuj fuj fuj

Gość ojejku..
to jakies okropne,i dla ciebie i dla dziewczyny chyba ze wczesniej dobrze umyje sobie to miejsce

ojejku... ----> To, że dziewczyna wcześniej się dobrze umyje, za dużo nie da... Przecież w momencie podniecenia występują skurcze, a one wypchną nie tylko jeszcze więcej krwi niż normalnie by leciało, ale też kawałki błony śluzowej macicy... :\\ Jak dla mnie- bleee _FIGO-FAGO_ ---> Pochwal się później czy dałeś radę ;)

Gość ojejku..
jak ma 5 dzien okres to raczej nic nie wyplynie,przynajmniej ja tak mam bo 1 dnia to leci jak z kranu

Gość takajakaja
twardziel jestes :P a tak na serio to wlasnie... krew, blona i wszystkie towarzyszące temu atrakcje... twoja dziewczyna nie ma litosci :/

Gość liż liż
skurwielu...do tego tylko się nadajecie...

Gość ludzie kochajcie sie w czasie
okresu, wrazenia dla niej niezapmniane. Sprawdzone co miesiac:]

no wiec... napisze Wam w skrocie jak to dzisiaj wyglądało... patrze..hm... w sumie wyglada i pachnie zupełnie normalnie... więc zabieram sie do pracy :) p około 2 minutach ukochana stanowczo powiedziała KONIEC! wiec przestałem choc..... wcale nie chciałem pniewaz wszystko było OK. tzn było wyjatkowo sucho. jak się poźniej okazało jak wyczuła ze dojdzie do minetki poszła na chwile przed do łazienki, wyjeła tampon i konkretnie sie podmyła. i pewnie dlatego. pewnie jakbym tak dłuzej lizał to poleciałaby i krew ale jakos udało mi sie! zakład wygrany! JUPI!

Gość KTOSia _
brednie... mam wrażenie,że to historia wyssana z palca poza tym przeczytałam przy sniadaniu i straciłam apetyt wielkie dzięki:P

aha dodam tylko ze do orgazmu doprowadziłem ja juz palcem :) zeby pozniej nie było ze zabieram sie do roboty i nie kończe :P

Gość fu -/
kurde ale chore!!

dla mnie to idiotyczne....palcem ....po pierwsze trza sie bylo wcale nie zabierac mimo zakladu....a po drugie to ja na miejscu tej panny bylabym gleboko zniesmaczona..palcem to TY se mozesz w tylku pogrzebac...