Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KMWi

Przerwanie tabletek cilest POMOCYYYY!!!!!

Polecane posty

Gość KMWi

Mam bardzo duzy problem 4 czerwca przestalam brac tabletki cilest i powinnam dostac okres 5lipca ale do tej pory go nie ma , co moze byc tego powodem??? Pomózcie !!!!

przerwanie brania tabletek :) tak to jest, że czasem organizm potrzebuje troszkę czasu na to aby zacząć działać samodzielnie. cykle mogą być teraz bardzo długie. nie wiem czy wykluczasz ciążę, jeśli tak to idź do lekarza, da ci luteinę na wywołanie. jeżeli nie wykluczasz ciąży to zrób test - niezależnie od wyniku, ginekolog wskazany. powodzenia :D

Gość KMWi
dziekuje:) no bo to ejst troche dziwne mam objawy miesiaczki a krawawienia nie ma...

no tak, zapewne masz ból podbrzusza, nabrzmiałe piersi, pewne humorki... skąd ja to znam :) sama odstawiłam w styczniu i do tej pory ciągle te objawy mam :( ale tak już jest.

Gość KMWi
ja nbiore bo musze , jakbym ich nie brala to bym ciagle w szpitalu ladowala. Wczesniej moj okres wygladal tak: omdlenia dreszcze zimno cieplo, wymioty, niesamowite bole brzucha wyspka...masakra jak biore tabketki jest lepiej brzuch mnie boli tylko. a teraz zrobialm przerwe bo musialam

Gość KMWi
a ile okres po odstwieniu moze sie spoznic??

oj to już kwestia indywidualna. mi pierwszy spóźnił się 7 dni, ale może spóźnić się naprawdę dużo radzę iść do lekarza po coś na wywołanie. oj biedna byłaś z tymi okresami

Gość KMWi
oj tak jakis czas temu mialam to samo nawet jak bralam tabletki tak walłam na plytki ze wstac nie moglam a kiedys nawet nie wiedzialam czy zasnelam czy poprostu zemdlalam....straszne w szpitalu ladowalam nawet nieraz w polowie cyklu. Oczywiscie ze pojde do lekarza nawet postaram sie jutro umowic