Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodykamil

nagosc basen podgladanie

Polecane posty

Gość mlodykamil

młodykamil chyba jestem ekshibicjonista mam 20 lat i lubie kiedy obce kobiety widza mnie nago (szczegolnie starsze). oczywiscie nie biegam w plaszczu po parku straszac ludzi pokazywaniem im swojego penisa ale przy nadazajacych sie okazjach rozbieram sie bez wahania . zawsze wszystkiemu musza towarzyszyc pozory ze 'niby' nie wiem ze jestem podgladany. idealnym takim miejscem jest basen dokladnie przebieralnia i pracujace tam sprzataczki heh np. biorac prysznic rozbieram sie do naga po czym gdy wchodzi do szatni jakas pani ktora co 30 min myje podloge spokonie wychodze i calutki nagi ide do swojej szafki i powoli sie wycieram . reakcje sa rozne...niektore zlewaja to inne udaja ze nie patrza natomiast sa takie 2 kolo 50 co spokojnie sobie myja dalej wpatrujac sie mojego penisa. strasznie mnie to podnieca. zawsze pod prysznicem troche rozruszam swojego penia zeby co prawda w zwisie ale byl w miare jak najwiekszy heh. mialem na przyklad takie sytuacje...stoje zupelnie nagi przed szafka i otwieram jej drzwi (akurat mialem szafke z samym rogu) z rogu (bo szafki mamy w rzedach i nie widac co jest po drugiej stronie) wjezdza wspomniana sprzataczka (wiek kolo 50 bez obraczki hehe) z miotla i spokojnie jakby nic powoli myje podloge. ja wyciagam recznik zaczynam wycierac wlosy obracajac sie lekko zeby nadjezdzajac mogla mnie widziec w calosci. katem oka zerkam na nia ona sie usmiecha i widze ze przyglada sie mojemu penisowi (wczesniej kilka razy juz mnie widziala nagiego i zauwazylem ze mi sie przygladala bardziej niz inne pani). jak juz dojechala do mnie postanowilem zagadac dalej stojac caly nagi mowie (wlasnie do przemycia zostal jej tylko ten rog w ktorym stalem) 'przepraszam ze tu pani przeszkadzam ja jeszcze chwilka i bede przebrany' ona na to 'a nic nie szkodzi prosze sie nie spieszyc tylko jakmoglbys sie na chwile przesunac ja sobie tu (tam gdzie stoje) pozmywam' odsunolem sie bylem bardzo podniecony czulem ze moj penis powoli ale zdecydowanie sie unosi . przesunolem sie dalej caly nagi a ona doslownie (byla schylona przy miotle) tak podjechala ze miala twarz na wysokosci mojego penisa w odleglosci 50 cm widzialem ze patrzyla na niego i powoli zmywala podloge. bylem bardzo bardzo podniecony...troche nerwowo zaczolem sie wycierac dalej recznikiem a moj maly coraz bardziej sie prostowal...chyba to zauwazyla bo usmiechnela sie powiedziala 'no juz skonczylam prosze sobie przejsc' i pokazala palcem te miejsce w rogu. bylem caly czerwony i rozpalony powiedzialem 'ok dziekuje' a ona 'nie ma za co...(chwile odczekala usmiechnela sie i powiedziala' w koncu to pan mi czas pracy umila' i poszla nie bede wiecej akcji opowidal ogolnie jeszcze jest 2 sprzataczka ale rzadko na nia trafiam ktora tez lubi sie przygladac nagim faceta. reszta raczej spojrzy raz czy dwa i albo idzie w druga stronie albo odwraca wzrok wiec ok bo jak sie nie podoba to przeciez po co patrzec jestem na basenie wiec nikt nie krzyczy 'ON SIE OBNAZA ZBOCZENIEC' wiec bardzi lubie to robic... MA KTOS TAK?

Gość zgubiles to niedobrze
potrzebujes zsie dowartościować ,chesz pokazac swoje ciala ale dlaczego katujesz tym 50-latki,znajdz sobie dziewczyne i bedzie ok

Gość LEWAK
mam tak też, ale to chyba normalne.

Gość stary zboczek
Kidyś też tak mialem. Tylko byłem sporo młodszy i było co pkazać... oj było! Teraz już tego nie praktykuję bo czym stary dziad ma sie chwalić :o

A My to co ?? Młode pelikany ?? Szacunku miałbyś dla nas trochę ??

Gość stary zboczek
Szacunek oczywiście mam. chodziło mi o to że kiedyś sprzęt był okazały a brzucha prawie wcale. Dziś - niestety na odwrót :(

Gość pani Mop
Aaaaaa, wiec to ty!! :D

Gość robbo
mlodykamil oczywiście, że jesteś ekshibicjonistą. Szacunek dla Ciebie, że nie wymachujesz swoim instrumentem wszędzie, gdzie popadnie, tylko stwarzasz ku temu odpowiedni klimat. Wchodząca pani staje przed zastaną sytuacją i to do niej należy decyzja, jak zareaguje. Moim zdaniem nagość ludzka jest tak piękna, że z jednej strony nie należy jej przesadnie zakrywać, z drugiej wstydzić się tego, że jest piękna i że się podoba. Wielki szacunek dla pani sprzątaczki, że nie jest hipokrytką, tylko normalną kobietą. Nie tylko, że na Ciebie patrzy, ale także komunikuje Tobie, że jej się to podoba. Niesamowita kobieta. Bardzo dobrze, że ją zagadałeś. W takiej sytuacji tworzy się niesamowita więź. Pokazujesz jej, że uważasz to za normalne, że stoisz przed nią nago, a ona za normalne, że wymachuje szmatą obok Ciebie i podziwia Cię. Jedno co bym zaproponował, to próbować spotkać tę panią poza basenem, w ubraniach. Zobaczysz, jak wówczas będzie na Ciebie patrzeć. A może są dalsze sytuacje warte opisania?

Gość ninka7878222
jako sprzataczka na basenie troche takich sytuacji mialam. roznie bywa, ale czasem milo popatrzec.