koffanie 0 Napisano Lipiec 12, 2007 prosze pomóżcie!! Przy oddawaniu moczu (po zdjeciu tamponu) boli mnie przez 3 - 4 sek cip**!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Lipiec 12, 2007 możliwe że nie był do końca \"nasączony\" i sobie coś podrażniłaś. albo przy wkładaniu. tak się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koffanie 0 Napisano Lipiec 12, 2007 a skąd mam wiedziec ze jest odpowiednio nasączony? czuje sie to ?? przeciez nie wyciągne i złoze z powrotem........ prosze ODPISAC!!! ;( a jesli sobie cos podraznilam to cos sie stanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Lipiec 12, 2007 nic się nie stanie. hmmm skąd masz wiedzieć też bym chciała wiedzieć. podobno to się czuje, ale ja nie czuję. myślę że po prostu nie wyciągaj za szybko, daj mu trochę czasu. tzn nie przesadzaj i nie zmieniaj co godzinę, bo w takim czsie na pewno nie będzie pełen. zmieniaj co 5 godzin. nie bój się że przesi.ąknie, ja zawsze dodatkowo wkładkę noszę więc \"jakby co\" majteczki uratowane :P myślę że po pewnym czasie się nauczysz rozpoznawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koffanie 0 Napisano Lipiec 12, 2007 dzikei za rade. bo dzisiaj pierwszy raz ulylam. ;p tampaxy z super aplikacja ;] a ty jakich uzywasz?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosche osbosche Napisano Lipiec 12, 2007 to nikt ci nie powiedział że przy pierwszej aplikacji trzeba wsadzić tampon do połowy nasączony olejem lub oliwą??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach