Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2007 w kazdym... sprawdzałam w trzech :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 a są z tym bolcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to w takim razie laptop robi Napisano Lipiec 12, 2007 zwarcie ! ale jakoś napisałaś post... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2007 napisałam ale mam słaby poziom baterii jeszcze mi działa... :O mam bez bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 nigdy nie podłączaj do takich gniazdek kompa, bo go stracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2007 ale on ma płaską wtyczkę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 to ja nie wiem co ty masz za kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elektronik. Napisano Lipiec 12, 2007 to może najpierw podłącz zasilacz do laptopa do gniazdka,a potem podłącz laptopa pod zasilacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2007 fujitsu computes siemens... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 może jest zwarcie na zasilaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 być może musisz go wymienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elektronik. Napisano Lipiec 12, 2007 jak podłączasz sam zasilacz(bez notebook'a) i "strzela" w gniazdku,to najprawdopodobniej zasilacz wysiadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach