Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

voyager90

Czy ona moze pojsc na wesele z innym ?

Polecane posty

Hej Dorote znam od okolo 4 miesiecy i sie spotykamy w miare regularnie , jest miło i fajnie, powoli sie wszystko rozwija. Ostatnio powiedziala mi ze od pol roku wie o weselu na ktore zaprosił ja jako osobe towarzyszaca kolega ze studiow - Tomek. Mam pytanie - czy ona powinna przeprosic go i powiedziec mu ze nie idzie z nim bo jest ktoś (ja) czy tez powinna isc bo mu obiecała zanim sie poznaliśmy. Jak to widzicie, napiszcie prosze.

Gość JUSTA24
Witam :) Jeśli ufasz swojej dziewczynie to myślę że powinieneś jej pozwolić pójść na to wesele. Tym bardziej że już wcześniej obiecała koledze, zanim jeszcze spotykała się z Tobą.

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Moim zdaniem powinna pojsc , przeciez to nie ich wesele :D a w koncu obiecala i nie mogla przewidziec,ze Ciebie pozna.

poprawka do Justa24 : on nie powinien jej pozwolic , bo ona jest dziewczyna a nie nieletnia corka , tylko zaakcetowac jej wybor!

Gość JUSTA24
dokładnie tak :) powinien zaakceptować :))

Justa ❤️

byłam w takiej samej sytuacji, tyle ze nie bylo to wesele a studniówka... poszłam i wszycy wyszli cało z tej sytuacji... :)

Ja chyba nie życzyła bym sobie, żeby mój chłopak poszedł na wesele z jakąs dawną kolezanką, będąc ze mną w związku....a na miejscu tej dziewczyny sama bym odmówiła grzecznie koledze, w końcu pół roku to kawał czasu, chyba nie mozna sie az tak deklarować, bo jak widać w życiu moze sie wiele zmienić.

powinna pojsc, poza tym duzo wczesniej o tym wiedziala. a to, ze ma kogos? w czym to przeszkadza? to, ze razem pojda nie oznacza, ze bedzie sie dzialo nie wiadomo co.

hmmm no ja ją znam 4 miesiace a ona mowila ze ten gosc poprosil ja pol roku temu aby ona mu towarzyszyla. Czy po jej pytaniu \" czy moge iść\" powiem jej s\"sama powinnas zadecydować, ja na Twoim miejscu wiedziałbym jak postąpić\"...

Gość thomek
sory jestem facetam twardym i ortodoksyjnym i bym nie pozwolił!! ewentualnie na miejscy twojej dziewczyny znalazł bym jakąś koleżankę dla tego typka( a nuż przypadną sobie do gustu)

Gość Do thomek
Jak kolezanka i kolega pisaliby jak Ty , to "by se przypadli by do gòstu :o " Boze ! Inwazja anfalfabetow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!