Czesio z filmu Wlatcy moch 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 nr gaci :XXXXXL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konieczko 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Ja pierdziu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bujaj sie Napisano Lipiec 12, 2007 nozka 36, kolnierzyka nie nosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaona ona Napisano Lipiec 12, 2007 ja lepiej nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej miec mozg Napisano Lipiec 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolita lempicka23 Napisano Lipiec 12, 2007 rozmiar buta 38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nozka 36 to butki Napisano Lipiec 12, 2007 kupujesz w Smyku , czy w sklepie z ubraniami komunijnymi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Lipiec 12, 2007 37,38 a martensy to nawet 39. czesiu na kafe ;> a kołnierzyk nie wiem bo takowych nie noszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolita lempicka23 Napisano Lipiec 12, 2007 bez przesady 36 to standard, chyba że buty kupujesz w Deichamnie bo tam są wyjątkowe kajaki dla wielkich stóp jak płetwy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Lipiec 12, 2007 :D każdemu dowalą na tym forum :D nawet ludziom z małą stópką lepsze to niż szwaja jak u złodzieja podolskiego! zresztą mam na myśli kobiecą stópkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anusiak 0 Napisano Lipiec 12, 2007 W dupe jeza ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bujaj sie Napisano Lipiec 12, 2007 :( zasmucilo mnie niemilosiernie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bujaj sie Napisano Lipiec 12, 2007 a dodam w okrutnym smutku ze i w 35 sie wcisne tylko musze paznokcie obciac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Extazy 0 Napisano Lipiec 12, 2007 nie smuć się, ja mam rozm buta 35 i jest git :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gjk Napisano Lipiec 12, 2007 lolita lempicka23 rozmiar buta 38 ty to masz kajaki idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bujaj sie Napisano Lipiec 12, 2007 juz juz gotowa bylam lezke popuscic dzieki za otuche :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach