Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiąteczka

pozytywny zwrot?

Polecane posty

Gość dziewiąteczka

Witam Was serdeczenie Mam do was pytanie co wy taka sytuację byłam z człowkiem bardzo szczęsliwa naprawde bez zarzutu on niesety jest po tzw. przejścia żona była i synek żeby uciąc dywagacje spotakliśmy sie już po ich rozstaniu i nagle przyszedł dzień że się rozstaliśmy rozsatnie byłó tak normalne ze po prostu nie mogło byc lepiej (oczywiście jak na rozstanie) ząłamałam się bow iem że to cżłowiek z którym chę spędzić życie i pierwszy raz w życiu jestem tego pewna on wtedy pytła czy moglibysmy sie spotkac kiedys na kawie a ja że nie bo wtedy nie wyobarżałam sobie tego już w innych rolach odezwał się jedynie na świeta w grudniu jakis kurtuazyjny sms i cisza i tydzien temu odezwał sie do mnie po 10 miesiącach po paletki do babingtona (zostawił je u mnie) jak myslicie przyszedł po paletki czy do mnie wybadać co i jak??

Gość dziewiąteczka
może jednak ktos cos napisze bo aktualnie mocno sie zastanawiam czy sie do niego nie odezwać ale nie wiem co mam robić

jak przyjdze to sama zobaczysz i ocenisz jego zachowanie :D

Gość stokri
mysle ze chce sie spotkac z toba, paletki sa tanie moglby sobie nowe kupic:P

Gość dziewiąteczka
no walsnie tydzien temu milimy to spotaknie bo zarz jak zadzwonil to po nie przyszedł gdyz jestesmy spontaniczni ale pwoiem wam nie wiem co mam myślec bo to troche dziwne dla mnie spotkanie było super oczywiscie rozmawliasmy tak jak bysmy sie widzieli dzien wczesniej ale nie rozmawialiśmy na temat tego ze się nie ozdywał i o naszym rozstaniu tylko o tym co sie przez te 10 miesięcy wydarzyło jedynie to dwa razy napąknął ze zdaje sobie sprawę jak się zachował i na koniec zapytał sie czy KIEDYŚ dam sie zaprosić na kawę czy jestesm ąz tak na niego ze atk powiem cięta

Gość dziewiąteczka
co do taniości tych paletek to nie mam wątpliwości;) mam taki mętlik w głowie czekłam na ten moment każdego dnia ale przez tydzień czasu od tego spotkania już mam całą do niege legendę i mnóstow załączników;)

Gość Gosienka171
Myślę, ze moze dlatego sie wczesniej z Tobą rostał bo nie chciał Cię skrzywdzic :/ tak czasem faceci maja ze boja sie ze skrzywdzą osobe ktroa kochają i wola od niej odejsc. Ale widocznie ciezko bylo mu bez ciebie i daltego znalazł taki głupi pretekst by sie z toba spotakc ;) Na moim topiku ten chlopak co sie tak na mie patrzy tez jest dla mnie abrdzo wazny tez go nie widziałam przez 11 miesiecy rozumiem Cie dokonale tylko ze ty byłas z tym facetem a ja jeszcze nie ;) badz poztywnej mysle pzodrawiam ;)

Gość dziewiąteczka
dziekuje ci Gosieńko171 wiesz to bardzo mądre ja tez odnisoała wrażenie ze nie chaił mnie skrzywdzic

Gość Gosienka171
Nie ma za co ;) Ah Ci faceci jak ich zrozumiec hehe ;) pozdrawiam papatki ;) Zajrzę tu jutro ;) jestem ciekawa jak ci sie dlaej z nim ułozy ;) Pisz !!!!!!!!!!!!!

Gość dziewiąteczka
z pewnościa napisze!!!!!!!!!!!!!

Gość Gosienka171
Witaj ;) Cio tam u Ciebie ? odzywał się ten mężyzna bo nawet nie wiem jak ma na imę Pozdrawiam ;)

Gość a co jest kurna BABINGTON
:O:O:O:O. Badminton się mówi, ciemna maso!

Gość a co to jest miało być

Gość dziewiąteczka
czarną masą nie jestem (nic mi na ten temat nie wiadomo) aczkolwiek popełniłam błąd - dzięki za wytknięcie ale ty zwracająca mi uwagę osobo nie masz za grosz empatii :) do gosieńki171 mam plana żeby sie do niego w poniedziałek odezwac ale nie wiem czy to dobry pomysł:)

Gość Gosienka171
Wydaje mi się ze dobry ale.. masz gg ?? bo chciałabym ci pomóc bo rozumiec co to znaczy kochac a .... Z chcecia bym z toba po tym pogadała ale nie tak by ktos to czytał ;) pozdrawiam

Gość dziewiąteczka
moj mejl dworekm@wp.pl wyslij mi gg

Gość Gosienka171
ok