Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlo21sa

Czy on moze isc na wesele z inna?

Polecane posty

Gość Zlotowlo21sa

Brat mojego chlopaka bierze slub za miesiac. Ja jestem zagranica i wracam dopiero za 2.5 miesiaca. Nie moge przyjechac na ten slub. Moj chlopak chce isc z jakas kolezanka. Jak najbardziej zgadzam sie na to , poniewam skoro ja nie moge z nim pojsc to nie chcer zeby sie nudzil. Czy dobrze postepuje? Mam nadzieje ze z tego nic nie wyniknie?

Gość zle postepujesz

Gość hahhahaga
naiwna:D

Gość Zlotowlo21sa
a dlaczego zle? ja naprawde nie moge przyjechac. Moj chlopak do mnie o to troche zal ze z nim nie pojde

eee głupi pomysł, moim zdaniem. dziwnie bym sie czul z mysla ze jakas inna dziewczyna poznaje jego rodzine itd. a poza tym, skoro to wesele jego brata to raczej co najmniej polowe osob bedzie znal, wiec nie powinien sie nudzic.

nie rób tego, jak to będzie wyglądało przy waszej rodzinie? a jak np. on będzie chory, a ty nie będziesz mogła się nim zająć to poprosisz koleżankę? Przecież ma całą rodzinę, może z rodziną się bawić z braćmi i siostrami! bez przesady, że musi wziąść koleżankę, jak najszybciej to odwołaj i nie gódź się na to! zanim będzie za późno i on już koleżance zaproponuje...

Gość z siostra moze isc
ale kolezanka? Zeby sie nie bawili ZA dobrze uwazaj!

Gość Zlotowlo21sa
no ok. Ja nie moge byc , to on sam ma isc? On powiedzial mi ze napewno nie pojdzie sam tylko zaprosi jakas kolezanke i w dodatku ladna jak powiedzial

Gość Zlotowlo21sa
z ta kolezanka to nie byl moj pomysl ja tylko powiedzialam ok. Jak powiem nie to on powie no to przyjedz. A on nie rozumie ze nie moge

Gość dupaaa
lipnego masz faceta

A nie tak dawno czytałam topik o tym, że dziewczyna będąca w związku ma isc na wesele z kolegą, któremu kiedyś tam obiecała - jej chłopak zadał takie pytanie \"czy powinna?\" i posypały się odpowiedzi że jak najbardziej i żeby jej obsolutnie nie zabraniał....dziwne to trochę jak dla mnie.

Gość Zlotowlo21sa
to nie moja rodzina tylko jego

Gość Zlotowlo21sa
celowo tak powiedzial napewno. Nie moze zrozumiec ze chce troche pieniedzy`zarobic. A pojechalam zagranice tylko na wakacje

Vinga- nie iwem jaka byla tamta sytuacja, ale jesli WCZESNIEJ mu obiecala no to chyba powinna dotrzymac obietnicy. Tutaj on chce kogos zaprosic po tym jak jego dziewczyna powiedziala ze nie moze isc. I to juz jest inna sytuacja, przynajmniej jak dla mnie.

ja bym mojego nie puscila szczerze to watpie ze on chcialby isc z jakas inna dziewczyna przeciez twoj moze isc sam niech nie panikuje takie glupie wymowki

Obiecała ponoć pół roku wczesniej, kiedy jeszcze była wolna....pół roku to kawał czasu, sytuacje się zmieniają jak widać...

Gość Zlotowlo21sa
niewiem czy juz kogos zaprosil czy nie , jestesmy razem juz ponad 3 lata.Myslicie ze cos moze sie przez to popsuc?

Gość będę szczera...
Ty chyba nie wiesz do czego w obecnych czasach zdolne są dziewczyny :o... mam nadzieje, że się o tym nie przekonasz bo inaczej Ci współczuję no i jak nadal będziesz przystawała przy propozycji swego chłopaka to już teraz możesz się z nim pożegnać słowami: "miło było ale się skończyło... żegnaj!!" ... przykre jest to, ze niektóre osoby same podsyłają jedzenie lwicom, a potem lamentuj i płaczą... zrozum: facet to facet ;).

Gość koronkowalampa
ale zlotowlosa- jezeli planujesz zycie z tym fgacetem a on kocha swojego brata to musisz wziac pod uwage ze moze czuc sie rozgoryczony. z drugiej strony nie wspomnialas o tym argumencie - a jego ultimatum jest dla mnie dziwaczne. z jednej strony - gdybym myslala o facecie powaznie - wrocilambym na slub brata z drugiej- jakby mi cos takiego powiedzial, nie oponowalabym wiec wychodzi na to, ze nie jestem w stanie ci doradzic

Gość Zlotowlo21sa
tak tylko ze ja jestem w USA i nie jest tak latwo przyjechac jak z Europy. Czy ja powinnam byc na niego zla ze chce isc na slub z kolezanka?

Gość Powinnas byc zla

Gość koronkowalampa
zlotowlosa - nie wiem, to zalezy od jego pobudek. jezeli nie czujesz zazdrosc - to jestes gora. nie wiem jakiego typu masz faceta, jezeli kolezanka zawroci mu w glowie, to nie warto sie z nim wiazac. takich zagrozen bedzie w zyciu full.

Gość Zlotowlo21sa
szczerze to jestem zazdrosna , ale nie powiedzialam mu o tym

Gość Zloto21wlosa
moze jeszcze ktos sie wypowie

Gość wprasza się jak nic
Pozwól mu pójść . Tylko dowiedz się wczesniej co to za koleżanka. To tylko jedna noc. Jak macie byc dla siebie to i tak będziecie razem.

Gość ja się wypowiem..
7 lat temu tak poszłam na wesele jako koleżanka ..teraz jestem jego żoną ..:-D

Gość Zlotowlo21sa
do ja sie wypowiem. Wtedy kiedy poszlas ze swoim obecnym mezem na wesele to on mial dziewczyne?

Gość Zlotowlo21sa
up

Gość wprasza się jak nic
będę szczera... w tym temacie to ja też się z Tobą zgadzam :D co do tego do czego mogą być zdolne dziewczyny :o Czasem to mam ochotę powybijać te wszystkie tanie zdziry ;) hehe