Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie angielka

znowu ANGIelsKI tlumaczenie

Polecane posty

Gość nie angielka

prosze pomozcie mi prosze przetlumaczyc te zdania, nie musza byc doslownie przetlumaczone.......pisze prace 1Wiosna mialam egzamin z matematyki. 2 Duzo sie do niego uczylam, bo byl bardzo trudny. 3 Podczas egzaminu bylam bardzo zestresowana, ale w koncu rozwiazalam wszystkie zadania. 4 Po tygodniu byly wyniki, nie zdalam 5 To bylo niesprawiedliwe, nie rozumialam dlazego tak sie stalo. ok to na razie tyle....prosze pomozcie mi.

Gość nie angielka
prosze

Gość nie angielka
up

Gość hmmmm chyba
bym Ci z checia pomogla bo cwicze teraz angielski bo emigruje studiowac ale jestem na "lekkim" rauszu wiec mi nie za bardzo wychodzi :P

Gość nie angielka
szkoda😭 ja slowka to jeszcze znajde, ale sens zdania...to bedzie problemem:O

Gość fghh
1Wiosna mialam egzamin z matematyki. In spring I had an math exam. 2 Duzo sie do niego uczylam, bo byl bardzo trudny. I was learning a lot because the exam was very hard. 3 Podczas egzaminu bylam bardzo zestresowana, ale w koncu rozwiazalam wszystkie zadania. During the exam I was very stressed, but I managed to solve all the tasks. 4 Po tygodniu byly wyniki, nie zdalam In a week there was the results. I didn't pass. 5 To bylo niesprawiedliwe, nie rozumialam dlazego tak sie stalo. It was unfair and I didn't understand why It happened like that.

Gość nie angielka
fghh kimkolwiek jestes, bardzo ci dziekuje:) ja moge w niemieckiem pomoc:)

Gość nie angielka
jeszcze jedno -- 2 dni pozniej poszlam do profesora i zapytalam dlaczego nie zdalam. --On wzial moja prace, przejzal ja dokladnie i usmiechnal sie. --Powiedzial ze zle byly podliczone punkty i ze tak naprawde zdalam.

Gość nie angielka
up

Gość hmmmm chyba
no dobra, sprobuje :D zapisze sobie topik i jutro sprawdze czy dogada sie z anglikami po pijaku :D two days later I gone to professor and I asked why I do not pass my exam he take my thesis, looked trought and he smiled he said that points was count wrong and that I pass my exam nie przywiazuj do tego wagi co napisalam, ja tylko tak zeby jutro siebie sprawdzic :D

Gość onaonaonazzzzz
-- 2 dni pozniej poszlam do profesora i zapytalam dlaczego nie zdalam. Two days letter I went to professor and I asked him why I didn`t take exam. --On wzial moja prace, przejzal ja dokladnie i usmiechnal sie. He taked my classwork, looked at very precisely and smilled. --Powiedzial ze zle byly podliczone punkty i ze tak naprawde zdalam. He said that my points were bad talled and really I take this exam! ale nie wiem czy to jest dobrze

Gość nie angielka
hmmmm chyba ty tez sie nie przejmuj, sprawdze to co napisalas(les) i pomysle przy przepisywaniu:) Ja na trzezwo tak bym ine napisala:O dzieki:)

Gość nie angielka
onaonaonazzzzz jestescie kochani:))))))

Gość mad world
nie 'take the exam', bo to oznacza 'przystapic do egzaminu' tylko 'pass the exam' - zdac egzamin :)

Gość mad world
-- 2 dni pozniej poszlam do profesora i zapytalam dlaczego nie zdalam. Two days letter I went to the professor and I asked him why I failed. --On wzial moja prace, przejzal ja dokladnie i usmiechnal sie. He took my classwork, looked at it closely and smilled. --Powiedzial ze zle byly podliczone punkty i ze tak naprawde zdalam. He said that my points were not counted properly and that I did pass the exam.

Gość mad world
grrrr *were not properly counted :)

Gość hmmmm chyba
spoko :D ale juz widze po innych wpisach ze w miare po pijaku sie dogadam :P po prawdzie lamana angielszyczna ale lepsza taka niz zadna :P

Gość mad world
pewnie, ze sie dogadasz :) najwazniejsze, to nie bac sie i mowic, mowic, mowic :]

Gość nie angielka
uratowaliscie mnie od zguby :) zrobie wam reklame:) juz wam robie:)

Gość ddefrer
ama leta taka spryciara jestes a nie przetłumaczyłas :P jakie widzsz błedy? jak ja nie lubie takich mądralińskich! :O wyżej sra niz dupe ma :O

Gość nie angielka
nie kloccie sie:) wzne jest ze ktos w koncu zaczal mi pomagac, to sie liczy. I tak nie spisuje bezmyslnie..dlatego dziekuje wszystkim za pomoc:)

Gość faceci to palanty
:) poniewaz nie jestem do konca pewnafrazeologii. Nie trzeba byc geniuszem zeby w czasie przeszlym nie uzywac present simple..