Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

Kocham Cię ,a kochanie moje to ....

Polecane posty

chodzi mi od tygodnia po głowie ta piosenka ... tylko nie mam jej komu zaśpiewać ...

eee za duże słowo ... nie znam Cię na tyle żeby je Ci pisać czy mówić :) Co by było ono warte gdyby się je od tak mówiło PS: Ale spodziewałam się takiej odpowiedzi :P hehe

a co by nie było lub było? lepiej zakładać pozytywnie :)

Gość oj można
:D

Taka miłość bezwarunkowa za to że się jest --- coś pięknego ... jestem w niebie ... ale fajnie :D:D Taką chce ... mieć :D

ale się zdarza :D czyli nie jest niemozliwe, a jak pisałeś ludzie to poszukiwacze wrażeń .... więc :D :D

spotkasz i jedno i drugie ja też spotkam :) drugie za życia a pierwsze po nim :)

ale dalej ni emam kumu zaśpiewać ... :(

piekny ja poproszę całe jedno Słońce :D

Biała armia To Twoja flaga, nasz młody przyjacielu Nie musisz kochać jej barw, o nie To Twoja armia i życie w ciągłym biegu Nigdy nie będziesz już sam Możesz wreszcie zachłysnąć się powietrzem I unieść do góry jak ptak, he-hej Możesz wreszcie zabłądzić w wielkim mieście Urodziłeś się, by służyć nam Właśnie nadszedł ten czas Whoah, to jest właśnie ten czas Ref.: Jesteś sterem, białym żołnierzem Nosisz spodnie, więc walcz Jesteś żaglem, szalonym wiatrem Twoja siła to stal Bóg jest z nami, jego prawda Jak tarcza Cię ocali Czekałeś na ten dzień tyle lat Ruszaj z nami, z wątłymi marzeniami Z ufnością, którą jeszcze masz Właśnie nadszedł ten czas Whoah, to jest właśnie ten czas Ref. (5x)

Mówisz Andy ze wlasnie nadszedl ten czas...