Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia wielce zasmucona

dlaczego podobaja sie nam faceci ci zajeci

Polecane posty

Ja mam takiego pecha ze juz nie moge. Mialam kolege ktoremu sie podobalam i chcial sie ze mna umowic. Bylam jednak jakos niezdecydowana, niby chcialam ale nie czulam sie gotowa bo bylam po trudnym zwiazku i on to wiedzial wiec nie naciskal. Chyba jednak kazalam na siebie zbyt dlugo czekac. Po jakims czasie bylo spotkanie w pubie. Poszlam i ucieszylam sie ze go zobacze. On zjawil sie ....z dziewczyna:(( przyklejona do niego caly wieczor. Myslalam ze sie rozrycze jak ich tak widzialam. Mialam jednak jeszze nadzieje ze moze chcial sie pochwalic tylka jakas siksa by wzbudzic zazdrosc we mnie. Niestety niedlugo potem dowiedzialam sie ze..sa zareczeni. Niedawno byl ich slub (widzialam zdjecia) i teraz kiedy on juz ma zona i te cholerna obroczke na palcu ja zdalam sobie sprawe ze strasznie mi sie podoba, ze czuje cos do niego. niestety moj czas juz minal. stracilam swa szanse aby byc z nim:((

Gość zmysłowo
jak się jest niezdecydowanym to tak bywa. dlatego takim marudnym dziewczynom przechodzi koło nosa okazja.

Gość julcia co dobrze radzi
zjedz sobie karolciu troszeńkę makaroniku, to poprawia humorek bo podwyższa serotoninkę :)

Gość gsdhhjdjddfj
w życiu z reguły tak jest, że trzeba wykorzystywać każdą okazję.

musisz o nim zapomnieć...pewnie teraz jak widzisz że inna jest z nim szczęśliwa to myślisz że Ty też mogłaś...zajęci faceci podobają nam sie właśnie dlatego, że wnioskujemy iż z takim facetem mogłybyśmy być szczęśliwe skoro inna kobieta jest. Pozdrawiam.

Ale on wiedzial ze przechodzilam trudny zwiazek i potrzebowalam czasu. Wiedzial tez ze podobal mi sie tylko to byl moj kolega i naprawde nie czulam sie gotowa by skakac z jednej relacji w druga. Wiem-przespalam moja szanse. niedobrze mi sie robi jak mysle ze to ja moglam byc na miejscu tej dziewczyny. najgorsze ze w tym pubie on zachowywal sie tak jakbym ja nigdy nic dla niego nie znaczyla i jakby nigdy nie chcial sie ze mna umowic. Mialam ochote wykrzyczec mu to w twarz. jestem glupia i okropna - i czuje sie strasznie. bo teraz im dluzej czasu mija tym bardziej zdaje sobie sprawe ze czuje cos do niego. ale juz za pozno

Gość p. Justynaaaa
Dlaczego podobają się zajęci? Bo najlepsze "kąski" zostały już zabrane z talerza. :(

Gość Magrat
Tak to bywa. Widać nie było Ci pisane...Czas leczy rany. Pozdrawiam.