Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta na rozdrożu

zostać czy odejść

Polecane posty

Gość kobieta na rozdrożu

jestem kilkanaście lat po slubie, mamy nastoletniego syna, mąż pare razy mnie zawiódł i zastanawiam sie, czy nie czas odejść i rozpocząć nowe zycie. Jak przyczyna była bezpośrednim powodem, a raczej kroplą, która przepełniła czarę i skłoniła WAS do odejścia???

Gość varicella
???

Gość yhymyhym
hmmm nie wiem czy dlatego ze maz Cie zawiodl warto niszczyc wieloletni zwiazek z dzieckiem :) ehh ludzie sie zawodza baardzo czesto i to Ci najbizsi... nie wiem naprawde hmm ale pomysl nad tym tak powaznie

wiesz zalezy jak cie zawiodl, ja z chlopakiem jestem ponad rok i tez moglabym powiedziec ze raz czy 2 mnie zawiodl wiec go zostawie napisz kiedy i jak cie zawiodl, bo z tego co napisalas to jednak wszystko jest dobrze, kochacie sie, itp a pytaniem ktore postawilas to szukasz tylko jakiegos innego powodu zeby od niego odejsc - moje zdanie

skoro o tym mysli to chyba warto...wielu ludzi pozostaje w zwiazkach ze wzgledu na dzieci dla, ktorych tak naprawde byloby lepiej gdyby rodzice sie rozeszli.znam wiele takich osob.

Gość E.M.I.
fajna madchen - oczywiście, kochamy sie... Ale on mnie juz raz zostawil na pare tygodni, ze niby musi wszystko przemysleć.. Poza tym pare razy byl nieslowny, nie wiem do końca czy moge na niego liczyc... To prawda crazy_bogie, czasem sie zastanawiam czy nie jesteśmy razem tylko dla syna, ale on niedługo skonczy 18 lat i byc moze nadszedł już czas pomyśleć o sobie...