Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorajtlad

hej ludzie,kopci ktos zielsko?

Polecane posty

Gość jorajtlad

Gość jorajtlad
no co ty tak dolujesz? jestem powazna osoba,a pale codzienni nie przeszkadza mi to w niczym

Gość jorajtlad
to do zaby bylo

wiesz, mi ogolnie tez nie ale nie podoba mi sie fakt, ze bez tego nie jestem w stanie zasnac a to juz nie jest fajnie... kilka razy robilam sobie przerwy to pierwsze 3 noce mam nieprzespane...

Gość jorajtlad
a ja to przed praca,po pracy ,tylko nie w trakcie :D

Gość jorajtlad
nie ma co sie w doly przez green stuff wpedzac

Gość wrzUtka
oj kopcimy :P ale rzadko, raz na pare tygodni

Gość jorajtlad
chcesz o tym porozmawiac?

Gość BeznadziejnaOsobaZlekniona
jasne i nic wam od tego nie jest? nam klepali w szkole od zerówki ze od masryski się zaczyna i ze to też robi dziury w mózgu to już sama nie wiem :o

Gość noe vel czerwona rewolucja
ja paliłam dosc duzo ale od ciazy i porodu zapaliłam raz , ale pamietam neizłe balety w super towarzystwie bo musi byc fajny klimacik .....czasem tesknie ale teraz mam troche inaczrj w głowie ale niewykluczone ze se kiedys zajaram z moim syniakiem:)

a czy kazda osoba, ktora zaczyna pic piwo musi zostac alkoholikiem?? sama odpowiedz sobie na to pytanie... a co do szkodliwosci to podejrzewam, ze alkohol robi wieksze dziury w mozgu... a moze porozmawiamy o reakcjach czlowieka po tych dwoch uzywkach?? po alkoholu co drugi to kogucik, w cholere ludzi jest skorych do klotni i bojek a po ziele?? zapewniam cie, ze takie rzeczy sie nie zdazaja!! dlatego wkurzaja mnie ludzie (nie bierz tego do siebie bo nie ciebie mam na mysli), ktorzy wieszaja psy na palacych a sami upijaja sie w trupa i robia zadymy!!

i co to nie jest terror psychiczny ? ciagle mi własnie wmawiacie ze jestem nienormalna 😭

Gość noe vel czerwona rewolucja
beznadziena a czy nie mówiłam ci ze jestes nienormalna?

zabko, ja tez od alkoholu nie stronie ale nie w tym rzecz, wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedziec jak z tym postepowac :) a widzieliscie moze ten film?? http://www.e-lama.pl/artykul.php?id=3294 jak on moze decydowac o czym kolwiek skoro nie ma o tym ZIELONEGO pojecia ;)

noe z długiim nickiem --> czy pytnie mialo brzmieć "beznadziejna czy mówiłam ci ze jeteś nienormalna" to odpowiedz brzmi nie, chodziło mi o żabę ale jesli sobie przypomniałas ze jeszcze mi tego nie powiedziałas to dzieki bardzo :O