Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niedobra miłośc

Czemu ja go mocno kocham....czemu????????????????????????????

Polecane posty

Gość ta niedobra miłośc

Tak zranił, tak skrzywził, tak oszukał, taki bł podly sku***el, a ja mimo wszystko nadal kocham i cierpie :'( :'(

Gość joko ono pikno
bo jesteś mądra inaczej :/ 🖐️

Gość ta niedobra miłośc
bo miłość jest ślepa....................... kocham Cie draniu

Gość joko ono pikno
oj, dziecko dziecko....;) miłość nie jest ślepa i ślepą być nie może (co najwyżej może cierpieć na mały daltonizm ;) )

Gość Madziaraaaa
jest roznica pomiedzy rozumem a sercem... jesli chodzi o rozum to wiesz ze cie skrzywdził, wiesz jakim jest draniem ale sercu tego nie przemowisz...nigdy... bo serce i tak wie swoje...

Gość zakochana po uszy w młodszym
mam to samo,kocham do szaleństwa,kogos kto nie zasługuje chyba na miłość

Gość deszcz pada
dlaczego człowiek nie potrafi funkcjonować jak zostanie zraniony??:(

Gość Tacy ci imponują

Mialam dokladnie to samo, facet trzymal mnie krotko, byl oschly... nie zaslugiwał a ja kochalam go najmocniej jak potrafilam, Do czasu gdy inny mezczyzna nie pokazal mi co to znaczy milosc, szacunek....

Gość carramba
ale melodramatyczny temat :O

Gość Magrat
No właśnie-kochamy zbyt mocno niewłaściwych facetów, bo nie wiemy, jak wygląda prawdziwa miłość, bo się boimy, że nikt więcej nas nie zechce, boimy się samotności, odrzucenia, często przez przyzwyczajenie...dużo tutaj dziewczyn pozbawionych poczucia własnej wartości.Też tak miałam. Czepiałam się niewłaściwych, nie dla mnie mężczyzn, byle tylko poczuć sie przez chwilę szczęśliwą. w końcu dotarło do mnie - szczęście jest we mnie i jest ono niezależne od tego drugiego człowieka, dopóki nie ułożę się sama ze sobą nie będę w zwiazku szczęśliwa. Ktoś nam wmawia, że szczęście jest uwarunkowane tylko i wyłącznie posiadaniem faceta, a to nieprawda!!! Nawet jak się ma faceta to czasem jest smutno, są chwile samotności i niezrozumienia. Szczęście mieszka w nas, nie w innyc ludziach!!! Nitk nas nie uczyni szczęśliwymi, skoro same tego nie potrafimy.

Polecam ksiazke \"Kobiety, ktore kochaja za bardzo\" Robin Norwood. Bardzo dobra!!!

to ja musze ja przeczytać mam nadzieje , że jest dostępna w necie :D

Gość ta niedobra miłość
nie chce już z nim być chcę zapomnieć o nim niech zniknie z mojej pamięci........ żałuję że go pokochałam........ teraz wiem że nie był wrat niczego a dałam mu całą siebie a nawet więcej...... taka ślepa byłam że aż porażka............................ gdybym mogła cofnąć czas to na jego pytanie tym napisała SPADAJ w smsie

Gość odpowiedz jest prosta
bo gdyby nie byl draniem, to bys go szybko przestala kochac. Ale skurwiele ci imponuja.

Gość a co Ci zrobił
???????????

Gość ta niedobra miłość
do odpowiedz jes prosta ---> nie ! nie imponują mi skurwiele bo jak go poznałam to był fantastyczny.... przynajmniej takiego grał.... moez to była własnie tylko gra............ te plany te czyny to wszystko co było ...... a było dużo..................... skurwielem sie okazał na koniec własnie NIE JEST WAŻNE JAK SIĘ ZACZYNA TYLKO JAK SIĘ KOŃCZY

Gość ta niedobra miłość
co zrobił?????? zranił... oszukał zostawił w podły sposób..... nawet szkoda o tym pisać... minął miesiąc od rozstania a mnie boli to że człowiek któremu yfało się tak mocno któremu oddało się całe serce, poświeciło się bezgranicznie tak postąpił................. masakra

Gość a co Ci zrobił
wygadaj się, będie lepiej

Gość ciagnie swoj do swego

Gość KasiaAsia....21
Mnie mój "Pan Doskonały" też zranił, zabił wiare w człowieka i w miłość :( nie umiem się pozbierać, niby zagłuszyłam troche w sobie tą miłość ale nadal istnieje, chowa się gdzieś w kącie i czasem wychodzi i czuje jakby ktoś wbijał mi w serce igły

Gość ta niedobra miłość
oby tych co potrafia w chamski sposób komentować nie spotkało co ś tak przykrego jak mnie....................... nie życze tego nawet wrogowi

hej ja mówię serio... Zostałam porzucona, jest mi bardzo źle. Potrzebuje kogoś kto przeżywa to samo

Gość ta niedobra miłość
wunderexxx bede tu jutro to poroamawiamy dzis ide spac bo jutro jeszcze praca mnie czeka od rana................dobranoc

JA jutro też do pracy, gdybyś chciała to weje jutro i sprawdzę. Mówią, że nikt nie zrozumie kto tego nie przeżywa...

Gość ta niedobra miłość
Hej !!! Dziś sobota, trzeba wyskoczyć gdzieś wieczorkiem i się rozerwać ze znajomymi przestać myśleć o byłym.... gorzej jak go spotkam.... z nią.... z nimi ..............tak bym chciała żeby zniknęły z mych myśli z mej pamięci te fałszywe twarze które nienawiścią darzę............. chcę żeby on stał sie dla mnie zupełnie obojętny żebym patząc na niego nic nie czuła no jedynie pogardę................ wunderexxx dlaczego Cię porzucił????