Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encouraes

Moze mi to ktos wreszcie wyjasni? Czemu takie kobiety maja facetow?

Polecane posty

Gość encouraes

Mam kolezanke, ktora jest od 3 llat z facetem. Ona ma dominujacy charakter. Kieruje nim na prawo i lewo a on w niej bardzo zakochany. Ona przez 2 lata nie wiedziala co do niego czuje a nawet nawiazala romans z obcokrajowcem po kryjomu. Romamsik trwal dopoki jej nowe ciacho nie uceklo do innej. To dzialo sie w czasie gdy jej facet tyral za granica aby zarobic na zycie! Przyjechal po 3 miesiacach. Ona udawalo jak to sie nie cieszy ale wiadomo, ze ciagle miala oczy naokolo w poszukiwaniu innych facetow. Zreszta sama mi mowila, ze to raczej nie to i jej facet to cieple kluchy! Przyjechal i pierwsze co ona zrobila to wygonila go z domu bo niby ja czyms obrazil. Nie dosc, ze facet nawiozl jej rzeczy to jeszcze strzelila focha. Facet, trzeba przyznac dorobil sie za granica. Teraz ma dobry samochod i kupil sobie mieszkanie i co sie dzieje? Moja kolezanka nagle go bardzo kocha. Wczoraj zatrzymali sie samochodem aby ze mna pogadac . Ja szlam po chodniku z pieskiem na spacerek. Zrobilo mi sie niedobrze jak zobaczylam ja :ohh ahhh , malo co nie zjadla swego faceta . chyba nie bede mu mowila jak chodzila do lozka z innym. A on w nia wpatrzony! dala mu po gebie juz kilka razy, szastala jego kasa jak przyjezdzal z zagranicy a teraz nagle nawet o slubie znim mowi. Facet sie dorobil to pokochala go. Dlaczego takie dziewczyny maja facetow? Mam tez druga kolezanke, ktora facet porzucil po 3 latach. Jest swietna dziewczyna, sama ceni sobie ciezka prace.Szanuje inych ludzi i naprawde bardzo przezyla rozstanie ze swoim bylym. jest juz sama 4 rok , w miedzyczasie inny facet ja olal. ja takze jestem samotna. Rozstalam sie za wspolna decyzja i ciezko mi teraz poszukac kogos bo jestem niesmiala i trudno nawiazuje kontakty z facetami. Zanim moj byly mnie zdobyl musialo minac sporo czasu! jaka jest recepta na to aby miec faceta? Czy naprawde trzeba lac ich po buzi, zerowac na kase i traktowac jak ostanie gowno? Bo na to wychodzi, ze to jedyna dobra metoda:(

Gość to są zwykłe żmije
dokladnie znam taki sam przypadek i zupelnie nie rozumiem skad biora sie takie żmije... dziewczyna zdradza na lewo i prawo ale nie pusci swojego faceta bo ona ma wszytko to czego inni nie maja czyli kasa , kasa, kasa... walczy o niego jak lwica jak jest zagrożenie ale sama puszcza się z innymi. wiem tylko tyle ze życie jej się odpłaci za tą krzywde i kłamstwo...i tego jej zycze.

Gość to są zwykłe żmije
a najlepsze to to ze facet sie o tym wszytskim dowiedzial i mimo to z nia jest wiec wnioskuje ze takie żmije zawsze maja to co chcą a te uczciwe dziewczyny są często w gorszym położeniu

Gość powiem tak.
rożni są ludzie i różne są dziewczyny....a że Ty na takie "pustaki" trafiłaś,to nikt nic na to nie poradzi.i nie przejmuj się tym.

Gość qwertyuiokhgffdd
po prostu żmija trafiła na faceta, który lubi być zdominowany, lubi być poniżany i bity, taki skryty masochista:) ten przypadek potwierdza tylko, że każda potwora...;)

a może jest prostsze wyjaśnienie nie konieczne po myśli wszystkich samotnych, uważających się za dobre i wartościowe, kobiet :) Po prostu nie ma znaczenia czy jesteś wartościowa, taka czy inna, liczą się hormony i trochę udawania :classic_cool: 🖐️

Gość buchachuhaaaa
powiedział co wiedział....:o

Gość Facet......
Nie mart sie niczym i sie nie zmieniaj. Badz taka jaka jestes. Twoj wybraniec pewnie teraz gdzies czeka na Ciebie tak jak Ty na niego. Tylko musi nadejsc ta chwila w ktorej macie sie poznac. Powodzenia

To jest tak jak w polityce. Wygrywa nie kandydat najlepszy ale najlepiej zareklamowany :D o dobrze określonej grupie celowej. Mógłbym o tym napisać więcej ale mi się nie chce :D

Gość po prostu one są dobre w łóżku
od i cała filozofia

Gość agnesina
wedlug mnie takie zolzy maja chlopakow bo widac po nich ze sa niezalene i to faceci musza o nie zabiegac by je zdobyc. zas przecietna dobra diewczyna uwaza ze skoro jest dobra to zasluguje na dobrego chlopaka. i w kazdym upatruje kandydata. a faceci widzac desperacje w oczach zwiewaja do tych co im dostarczaja wiecej emocji. to jest podobna sytuacja do tej czemu dziewczyny wola drani.

Gość Magrat
Jednak faceci się na takie zachowanie godzą, prawda? Czyli im się żadna krzywda nie dzieje i im to odpowiada najwidoczniej i daje poczucie spełnienia, więc czym się martwisz? Widocznie facet ma z tego przy niej takie profity, że nie zauważa, iż jest wykorzystywany. To tylko o nim świadczy, bo jakby był rozsądnie myślący, to by taką babę na gnoju ze wsi wywiózł. :) a tak są siebie warci.

Gość tez czekalam dlugo
encouraes nie przejmuj sie, wszystko sie ulozy, poznasz jeszcze wartosciowego faceta. :)