Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda boli ale

Dziewczyny! Zrozumcie ze nie warto trsknic za bylymi bo oni swietnie sie bawia

Polecane posty

Gość prawda boli ale

bez was Od chwili rozstania oni bawia sie, nie mysla o was, odzywaja sie tylko gdy sie maksymalnie nudza lub z ciekawosci, szukaja nowych kobiet, nie mysla o was podczas kolejnej imprezy u znajomego tylko jak poznac ta sliczna dziewczyne ktora zaprosil tez znajomy nie mysla o was gdy siedza w pubie i opowiadaja kawaly ze znajomymi nie mysla o was gdy sie nudza tylko o tym jak wypelnic pustke i wtedy umawiaja sie ze swoimi znajomymi, wy im sluzycie tylko jako ostatnie, najgorsze kolo ratunkowe jak to zrzoumiecie bedzie wam lzej czy warto wiec o nich myslec?

Gość croll
ja sie nie bawie swietnie mimo ze juz kilka miesiecy minelo :(

Gość powtarzalska
ubawiles mnie tym tekstem, dlaczego skierowales go tylko do dziewczyn? tak samo dotyczy to mezczyzn pozdrawiam

Gość prawda boli ale
ja mowie o dziewczynach porzuconych!i napisalam prawde co robia ci faceci co je zostawili gdy one wyplakuja

Gość powtarzalska
no rozumiem, ale znam mezczyzn cierpiacych z powodu odrzucenia rowniez :) moze lepij byloby gdybys inaczej ujela swe mysli w slowa

Gość prawda boli ale
bo wiecej kobiet tu pisze niz mezczyzn i wiele placze za bylymi a ja lubie imprezowac i wiele razy bylam swiadkiem jak facet mowil przy stoliku: aaa nie wyszlo nam, teraz czuje sie lepiej a potem swietnie sie bawi a jego ex dziewczyna ryczy w domu dla nich to nic

Gość croll
powtarzalska mowi o mnie :o

Tutaj przede wszystkim dziewczyny smęcą, bo to jest forum adresowane do kobiet ;) a jeśli ktoś się zachowuje jak napisałaś/eś? Ścierwo. Kochający mężczyzna po rozstaniu popełnia samobójstwo ;)