Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneckoo

chlopak w wiezieniu

Polecane posty

Gość sloneckoo

wcoraj zawineli mi typa:/sprzedawal marihuane :( jestem zalamana niewiem co robic:( ile mozna za to siedziec??:( jest ktos kto ciepi tak jak ja:(

Gość dfsfsf
jak to typa? Czy tak sie mówi na chłopaka : typ ? :O

Gość //////////////////////////////
Tak to jest jak się TYPAMI zadaje :P

Typa? Hmm widze ze to nielzy zwiazek byl :O Za marihuane to zalezy, czy mial jakies zawiasy, czy dlugo handlowal itp ale siedziec mozna i to czasem dlugo:O Swoja droga bardzo odpowiedziany jest i bardzo Cie kocha skoro tak Cie narazal .... Ile macie lat??

Gość sloneckoo
ja mam 14 a mój chłopak 20. Ten typ to tak napisałam bo tak się mówi u nas na osiedlu :)

Gość 78888888
zalezy w jakiej roli, jezeli kupujacego to moga mu ise tyrafic tlyko nawiasy, jezeli sprzedajcego to juz moze pojsc siedziec, zalezy ile przy sobie mial

No to teraz mnie rozbawilas :D:D:D:D:D Widze ze osiedlowa parka jestescie ... i co uwazasz ze on Cie kocha?

Gość sloneckoo
on mnie bardzo kocha i ja jego też. Sprzedawał, wiec nie wiem jak to będzie :(

No tak przeciez jestes juz taka dojrzala ... Uwierz mi ze to nie jest milosc, on pojdzie teraz siedziec i mozesz zapomniec o nim ... nie ludz sie dziecko bo to jest dorosly facet ktory potrzebuje kobiety ktora sprowadzi go na ziemie ... jakby moj facet ktorego kocham sprzedawal ziolo (i jezeli on takze by mnie kochal) to nawmowilabym go do tego zeby przestal .. Wiem ze sa pewne trudnosciz za przestaniem sprzedazy, nie mysl sobie ze nie znam tych klimatow - wychowalam sie na osiedlu pelnym narkotykow, sama kiedys w gimnazjum tez sobie popalalam ... Jestes poporstu naiwna, zrozum ze taki facet potrzebuje kobiety a nie dziewczynki

Gość sloneckoo
nuepodszywac sie zamnie! jestesmy 3lata ze soba i zajebiscie go kocham.mial ciezko w domu i dzuo dllugow ,wzial sie za to.na wrzesien mjielsicy zalatwiony wyjazd do Angli do normalnej prqcy.znaleziono u niego 39gramow!!

Gość sloneckoo
i mam 20lat ! a on 21!!!

Gość sloneckoo
ja nie jestem już dziewczynką, może nie jestem zupełnie jeszcze kobieta ale juz w sumie trochę tak :) i czasami ktos kto ma mniej lat moze być bardziej dojrzały niz ktoś kto ma więcej! A on mnie kocha i to bardzo! I ja go też! I mam nadziejęże nie pójdzie siedzieć. A teraz kupił mi wczoraj małą chihuahuę zebym nie była samotna jak go nie będzie 😍

to jakiś podszyw to u góry, nie wiem po co takie podszywy więc już mam czarny nick. Wcale nie mam 20 lat tylko 14 i bardzo się z tego cieszę. I koniec z podszywami bo mam czarny nick.

kocham mojego chłopaka najbardziej na swiecie a na moich kolankach siedzi sobie mała chihuahua od niego i przypomina mi jak go kocham, może wkleję fotkę później jej, jaka słodka :)