Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CareFace

Ładna cera

Polecane posty

Gość CareFace

jakie macie sposoby na utrzymanie ladnej cery? co robicie i jakich kosmetyków uzywacie? ja mam cere mieszana i bardzo luszczy mi sie na czole i brodzi, jakies rady??

ja mam cerę wyleczoną z trądziku. Nie mam na szczęście blizn ani przebarwień. Oprócz tego jest ona mieszana i bardzo wrażliwa (alergiczna). Sporadycznie tylko wyskakują mi jakieś niespodzianki. Ogólnie cara jest ładna , martwią mnie tylko nieco rozszerzone pory :/ Uzywam kosmetyków aptecznych - na dzień krem la roche-posay nawilżająco-matujący, tonik pharmaceris allergy, żel do mycia twarzy la-roche posay. Na noc...na przemian raz iwostin purritin raz taki inny krem. Oprócz tego krem punktowy differin. Aha i jeszcze na dzień krem z filtrem iwostin . Wiem, duzo tego A łykacie jakieś tabletki typu revelid, capivit ?

W jakim wieku ten skinsetter się uzywa? czy jak mam 23 lata to mogę go kupić? mam cerę mieszaną, ogólnie b.ładną, ale czasem coś wyskoczy, czy się zaczerwieni;)

Gość AlinA.
Ja cały czas walczę o ładną cerę. Teraz używam Physiogelu do mycia twarzy i Brevoxylu co drugą noc. Do tego krem na dzień i jest dużo lepiej :) Zastanawiam się nad oczyszczaniem ultradźwiękami. Podobno to świetna sprawa dla zanieczyszczonej, wrażliwej cery. Jak się skuszę, to napiszę co i jak ;)

Tez używałam Physiogelu....bardzo go polubiłam ale postanowiłam zmienić. Stosowałam go już po całek kuracji antytrądzikowej, bo przez nią moją twarz stała sie alergiczna. Podrażniało ją wszystko.