Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycyjnkaaaa

CO MAM ROBIC? PORADZCIE

Polecane posty

Gość patrycyjnkaaaa

niedawno zagadalam na gg do brata mojego bylego faceta, ktory mnie zostawil 2 lata temu. Ten brat mnie nie zna bo nigdy nie zostalismy sobie przedstawieni. Chcialam w ten sposob dowiedziec sie co u mojego exa slychac, jego brat okazal sie fajnym facetem, super sie nam rozmawia, poslalam mu zdjecie dziewczyny z neta, na moje oko duzo brzydszej ode mnie, on prosi o spotkanie, CO ROBIC???

Gość patrycyjnkaaaa
upupp

Gość patrycyjnkaaaa
co byscie zrobily? ujawnic sie?

Gość Małe sprostowanie...
Wysłałaś zdiecie innej dziewczyny? A dlaczego?Wlasnie z takich maly klamstewek robia sie ogromne...Co teraz mu napisac?-Prawde.

Gość patrycyjnkaaaa
wyslalam inne zdj bo balam sie ze on je pokaze mojemu ex, czyli jego bratu:(

Gość patrycyjnkaaaa
tu nawet nie chodzi o moj wyglad, on nawet chcial sie spotkac jak nie wiedzial jak wygladam....

Gość Magrat
Przecież jeszcze go nie poznalas na żywo, to o co chodzi? Nawet nie wiesz, czy bedziecie sobie odpowiadać? Zawsze możesz powiedzieć, ze zaczepiłas go przez przypadek i to zbieg okoliczności, że to własnie Ty i tyle. Nic sie chyab złego nie dzieje?

Gość patrycyjkaaaa
chodzi o to ze on nie uwierzy ze to byl przypadek, wiedzialam do kogo pisze... a moze zemscic sie na eksie i rozkochac w sobie jego brata?

Gość juliaaa1987
A jak go zagadałaś? Co napisałaś że "podjął rozmowę" ? (poradz bo potrzebuje zagadać ;) )

Gość patrycyjkaaaa
hmm juz nie pamietam, jakas glupota, mam duze poczucie humoru i on tez, dlatego fajnie sie nam pisalo ale teraz to pierdole z nikim sie nie spotykam musze sie odciac od tego drania, mojego ex przez ktorego wylalam hektolitry lez....