Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana00990

JAK DBACIE O SIEBIE ????

Polecane posty

a ja tancze 5 godzin dziennie, trenuje brazylijska sztukę walki capoeire i pływam. nie stosuje diet. uzywam kremów i balsamów do ciała. czasem robie makijaz ( na treningi nie bo i tak by to ze mnie spłyneło) biore prysznic srednio 3 razy dziennie ( rano, po treningu i wieczorem) w sob biore długa kapiel z mlekiem i olejkami i mam masaz wykonany przez mojego faceta:P farbuje włosy raz na 2 mies. myje je codziennie (po treningach sa makabryczne) maluje paznokcie preparatem przeciw obgryzaniu paznokci (ale i tak je zjadam),katuje sie depilatorem- pod pachami ina nogach (czasem jak mam wystep i np kostium któru odkrywa pachwiny musze sie pomeczyc równiez z okolicami bikini), pije b.duzo wody, jem same warzywa(jestem wegetarianka) nie jem słodyczy. dzisiaj rano zrobiłam sobie maseczke z alg morskich. zaraz lece na trening -dzisiaj balet klasyczny. i to juz chyba wszystko:) pozdrawiam

Gość Justin Justine
Ja ostatnio troche sie zaniedbalam:( Cere mam szara, wlosy beznadziejne..przytylam tez:( Ale koniec! Biore sie w garsc. Pojde do fryzjera, kosmetyczki, ogranicze jedzenie i kupie sobie fajne kosmetyki:)

Gość sloneczkooo111
Super dziewczyny ;) A jaki sport polecacie najbardziej lub ćwiczenia wspomagające odchudzanie? :> ;)

Gość iuzhjk
dziewczynki-ja cwicze ,dbam o siebie itd ale nie jestem zadowolona ze swoich paznokci u nog-jak o nie dbacie bo mi sie moje nie podobaja