Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aammii

ile po

Polecane posty

Gość aammii

ile dni po @ wyszedl Wam test pozytywny?? ja zrobilmam do 2 dniach od terminu @ i 1 krecha, czyli znowu(!) sie nie udalo...:(

Gość 50 dni po

Gość aammii
50 dni????? troche dlugo.. A czy ktos musial czekac troche mniej dni?? prosze o odp.

Gość sa juz takie topiki
po co powielasz

Gość ja 3 miechy
3 miesiące po....bo nie miałam objawów i mialam okres tyle ze mialam dziwne uczucie...tak jakbym czula to ze jestem i rzeczywiści 2 kreski!!!!już urodzilam:-)

Gość aammii
super ze juz masz swoje dziecko przy sobie :) czyli moze jednak nie wszystko starcone??

Gość halinka malinka
5 dni po @, w diu spodziewanej @ był jeszcze negatywny.

Gość aammii
o kurcze, to ja jeszcze mam nadzieje:) narazie to moj 31 dc (mam 28-29-dniowe) Postanowilam zrobic test, bo czuje sie nie za dobrze...od tygodnia pobolewa mnie zoladek i boli glowa i chce mi sie spac, a dzisiaj odrzucilo mnie od kanapki... Zazwyczaj tak nie mam i @ sie nie spoznia...no, ale jednak wiem ze roznie to bywa z cyklem... Poczekam do poniedzialku...moze, moze...:)

Gość aammii
jestescie kmochane, dzieki za odp. 🌻 Zastanawialam sie wlasnie , bo czytalam ze testy czesto tez wychodza pozyt. jeszcze przed terminem @ .Pomyslalam, ze skoro u mnie po terminie @ test jest neg. to juz lipa...

Gość aammii
aha, zapomnialam dodac, ze robilam test quick vue (ale dzisiaj po poludniu) - na tescie bylo napisane ze mozna o kazdej porze, co prawda najlepiej rano, ale generalnie po terminie @ mozna podobno nawet po poludniu

Gość tousia