Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyc mi sie chce z rozpaczy

NIE BYŁAM U GINEKOLOGA ANI NIE WSPÓŁZYJE...JESTEM NIENORMALNA DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

a czy ty chcesz byc szybciej w ciazy niz zaczniesz wspolzyc? kobieto gdzie naturalne metody... stres i juz twoje metody szwankuja...

Gość Annnnna
to tez mowie... jak zaczne wspolzyc pewnie sie przemoge i pojde ;) Ale naprawde nie tak latwo w duzym miescie znalezc kobiete ginekologa ;)

Gość kasia kasia kasia kasia kasia
Ale mnie ubawiłaś z tym ginkiem kobietą!!!! Nie można odszukać? Bzdura!!!!

nie tak latwo w duzym miescie? to w jakims miescie latwo znalezc? kurde to tylko takie tlumaczenie ze nielatwo znalezc a na pewno mozesz znalezc bez porblemu

Osobiście polecam ginka faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez, tylko i wylacznie facet.. jak juz wczesniej napisalam myslalam ze kobieta mnie rozerwie, tak mnie delikatnie badala...:o ja sie tez wstydzilam za pierwszym razem ale musialam isc po tabletki wiec jakos to znioslam i nie bylo tak zle:)

Gość Annnnna
Kolezanka stosuje metody naturalne i ma 2 planowanych dzieci ;) A ja tez nic przeciwko bym nie miala :P Zwlaszcza, ze stara juz jestem :D Poza tym kobiety owszem przyjmuja - ale prywatnie... A w przychodniach zadnej nie zlokalizowalam ;)

Gość Annnnna
I jak juz mowilam... No o bol chodzi. Moze bolec. Mam cos innego na mysli niz bol :P jak czlowiek jest zestresowany to bolu nie czuje :]

Mnie mój ginko powiedził, że jakoś tak to jest że facet jest zwykle delikatniejszy:-) A u kobiety był horror! To ona miała pretensje że nadl jestem dziewicą i trudno jest mnie badać! Obecny ginko powiedził, że to moja sprawa!!! Chodze do niego juz 5 lat!Acha I nawet okazało się, ZE MAM TAKĄ BUDOWĘ, ZE MOŻNA BADAĆ MNIE NAWET PRZEZ POCHWĘ.Kobiety jakoś tego nie zauważyły?! Dziwne!!!

No wiesz utarło się że ginko bada dziewice tylko przez odbyt. A tu niespodzianka;-)

aha no okiej rozumiem:) chodzi ci o to ze mimo ze jestes dziewica to moga cie normalnie zbadac tak? kurde jak mozna przez odbyt badac? chyba tylko na wyciucze bo przeciez jak wiadomo odbyt nie jest polaczony z pochwa ( kurde wiecie o co chodzi) to jak? chyba tylko na wyczucie albo nie wiem...

Gość Annnnna
Aha... jeszcze nogdy w zyciu nie dam sobie zrobic gastroskopii, chyba ze pod narkoza :D

O dziwo można;-) Nie są połaczone ale leżą wystarczajaco blisko by można sprawdzić czy czasem coś nie jest tam nieprawidłowego. Np: położenie jajnków...guzy itd

Ja czuje sie bezpiecznie bo wiem, że jestem pod stałym nadzorem:-) Acha i ginko bada tez piersi:-)

aha no to tak jak myslalam:) jejkus ja w zyciu nie chcialabym byc badana przez odbyt..co by sie okazalo jakbym nie byla do konca wyprozniona? bo chyba przed tym sie lewatywy nie robi nie?

Nie nie robi:-) Wiesz te ginka kobiety (bo nie napisałąm że było ich więcej niz 1) jakoś tylko pchały tam paluchy :-( Bolało jak ...jasna cholera (robiły to na chama) U ginka faceta nagle okazło się, że to może nawet nie boleć:-) i że dodatkowo można to jednak zrobić takze przez pochwę!:-)

no to ci wspolczuje..:( ja bylam u ginekologa juz po pierwszym razie wiec mnie badal normalnie:) ja wogole uwazam ze jednak kobiety nie powinny byc ginekologami, bo jednak facet robi to delikatniej i jakos rozumie ze to nieprzyjemne i wogole a wydaje mi sie ze kobieta mysli ze ona musi to tez znosic to czemu nam na byc \'\'przyjemnie\'\'...

Myslę podobnie do Ciebie:-) Spadam do spanka.Pozdrawiam :-D

Gość DFGFGF
ale tragedia z autorki.