Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kldldk

żel na naturalną płyke paznokcia

Polecane posty

Gość kldldk

hej, ściagłam niedawno tipsy żelowe... mam teraz strasznie słabe paznokcie... miekkie i w ogole... co własciwie jest szkodliwe w tpisach... tips ktory sie klei czy zel też... bo moje paznokcie są takie słabe, że zasatanawiam sie czy na nie żelu nie nałożyć... ale nie wiem czy to ich jeszcze bardziej nie osłabi... prosze o odpowiedź

Gość kdlkdkl
upupup

Gość taka mała rada
Poradzę Ci z własnego doświadczenia. Skusiłam się jakieś 2,5 roku temu na żel. Przedłużony wprawdzie na tipsie ale szybko odrósł i miałam już kładziony na swój paznokieć. Owszem nie musiałam się martwić, że się połamią, a lakier trzymał się conajmiej tydzień w idealnym stanie. Z pewnych przyczyn jakiś rok temu przestałam uzupełniać ten żel i w końcu zdecydowałam się go całkiem zdjąć. Moja paznikcie wygladały makabrycznie, jak papier.Do tej pory odżywiam swoje, teraz krótkie bo jeszcze kruche i łamliwe, ale obiecałam sobie że nigdy więcej takich zabiegów. Zakup sobie jakieś dobre odżywki do paznokci i dbaj o swoje naturalne. Jeśli zdecydujesz się na żel to i tak kiedyś będziesz musiała z niego zrezygnować prawda...