Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana co robic teraz

Nie dostałam sie na studia, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Psińco
odpierdól się od mojego sosnowca jak się umiesz zakręcić w okól siebie to po durnej zawodówce możesz zostać nawet prezydentem

Gość ulaaaaaaaaaa
ja jeszcze nie mam wynikow, ale tak na wszelki wypadek zstanawiam sie co zrobic jesli sie nie dostane papiery skladalam tylko do poznania (uam) wiec dzizaz ja pie.rdoel nie ma sie czego czepiac:P tyle, ze nie mieszkam 200 km od poznania, a studiaw moim miescie mnie nie interesuja. czy wyjechac do poznania, pojsc na zaoczne i do pracy? czy jak?:( ehh..nie mam jeszcze wyniko, ale sie boje :(

Gość deprecha13
Hej, ja tez nie dostałam się na studia! wszyscy mi mowią że to nie koniec swiata, ale dla mnie to jest koniec świata!! Bo to tak trochę lipa wszyscy coś w pażdzierniku zaczną a ty co?? zostaja ci zaoczne!! jak zawsze jak piąte koło u wozu!!!!!!!!!

Gość deprecha13
i nie liczcie że dostaniecie się z drugiego naboru to graniczy z cudem!!!

a co to znaczy ze na dany kierunek przyjmują 20 osob a pisze ze aktualnie ostatnia osoba zakwalifikowana do przyjecia na studia znajduje sie na 47miejscu listy rezerwowej ? az tyle osob zrezygnowalo? hmm

Gość zanetka888 sz-wa
Witam. Ja już 2 rok składam papierki i się znowu nie dostałam. W 1 rok (tylko na 1 nabór) składałam na pedagogikę medialną i inf. ale na jedno miejsce było 5 os. a mi maturka nie poszła tak jak chciałam! W tym roku składałam tylko na 2 nabór -myślałam , że będzie na tym 2 naborze łatwiej ...a tu co -lipka. Nie chcę składać papierków na coś innego tylko jedynie na psychologię lub na pedagogikę MiF bo tylko to mnie interesuję , nie będę studiowała czegoś czego nie lubię dlatego na nic więcej nie złożyłam ... Trudno.. złożę za rok , jak już się za rok nie dostanę to idę na zaoczne(tam to się każdy dostanie) mimo tego że to naprawdę kosztuję.